keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

iHerb-tärppejäNiille, joilla on herkästi ärtyvä suolisto, tai jopa ärtynyt paksusuoli (IBS), on tarjolla myös helpotusta alennuksella näistä tuotteista. Nuo piparminttukapselit muun muassa ovat suolistossa hajoavia (enterokapseli), joten ne rauhoittavat herkkää ruoansulatusta luonnollisesti.

Hobé Labsin valikoima on myös -20% alennuksessa. Sieltä löytyy mm. erilaisia ihoöljyjä edullisesti. Erityisesti täytyy mainita E-vitamiini- ja rypäleensiemenöljy (grapeseed), joka myös sisältää E-vitamiinia. Toisekseen voin kehua heidän 3-protein - hiustenhoitosarjaansa. Ne eivät tosin ole kalliita ilman alennustakaan. Hiusfollikkelien elvyttäjää olen kuullut kehuttavan, mutta en ole kokeillut itse, koska tukka on hiukan liiankin paksu.

Nutivalta löytyy alennuksessa mm. kookosöljyä (myös voin makuisena!!!), chia- ja hamppusiemeniä yms., ja Baby Organicsilta lasten pesu- ja ihonhoitotuotteita, jotka ovat hellävaraisia pienten iholle.

Myös Paradise Herbsiltä löytyy kaikenlaista luonnonmukaista lisäravinnetta.

Tarjoukset ovat voimassa vielä vajaan viikon, ja kannattaa tilata pian, sillä suosituimmat tuotteet varmasti loppuvat parin päivän sisällä!

PS: Tekstiä muokattu, koska alussa mainittu Annemarie Börlind - tarjous olikin vain eilisen heiniä :(

Yksi hyvä huomio kuitenkin: Täältä saa nyt myös korealaista kosmetiikkaa ja esimerkiksi Tonymolyn jalkojenkuorintasukat ovat vain n. 8 euroa! Kun tilaat yli 18 eurolla, on postimaksu vain hiukan yli 3 euroa. Kun tilaus on hiukan yli pari kymppi, ei paketin pitäisi joutua tulliinkaan, joskin nettitullaus on aika helppo homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!