perjantai 8. heinäkuuta 2016

Boho

Ruohonjuuri myy suhteellisen uutena sarjana brändiä nimeltä Boho. Tuotteet on pakattu pahvihylsyihin, josta tykkään. Tuotteita ei ole pilattu turhilla pakkauksilla, laatikoilla tai kutistemuoveilla, paperisinetti on riittänyt, mikä on hyvä juttu. Inhoan turhaa pakkausmateriaalia.

Sorruin ostamaan mineraalimeikkipohjan, koska keväällä ostettu Everyday Mineralsin pohja on kesällä liian vaalea iholleni, vaikka olen varjellut naamaani ruskettumiselta.


Purkki oli aika pieni, 10 g, mutta eipä sitä paljoa kerralla kulukaan. Se kuitenkin hämmästytti suunnattomasti, että saatavilla olevat sävyt olivat todella tummia, ja sain ostaa sen kaikkein vaaleimmat, joka on Beige Clair 01 !!! Uskomatonta. Luulen, etteivät ne tummemmat sävyt kovin hevillä käy kaupan  - ainakaan Suomessa.

En yleensä närise pakkauksista, mutta tämä on muotoilultaan hiukan epäkäytännöllinen, ennenkuin tajuaa, että jauhe on siroteltava pakkauksen kanteen, josta sen saa vähimmällä sotkulla kabukiin.Tässä jauhetta ei ole vielä hierottu kunnolla ihoon, mutta sävy näkyy aika hyvin.

Yhdellä kerroksella pohja on puolipeittävä, mutta sitä voi hyvin kerrostaa aina hyvään peittävyyteen saakka. Toinen juttu, mikä on plussaa on, että tämä on ihan matta! Ei siis mitään ihon epätasaisuuksia esille tuovia kiillepigmenttejä! Jälki on tasainen, eikä missään nimessä jauhoinen, olen siis tyytyväinen ostokseeni.

Hinta on Ruohonjuuressa 15,95 euroa, mikä ei ole mikään ihan hirvittävä, kun on kyse laadukkaasta meikkipohjasta.

PS: Valitettavasti pohja hiukan tummuu naamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!