torstai 7. heinäkuuta 2016

Satasen arvonta

Sata seuraajaa meni Bloggerin puolella rikki. Enemmän seuraajia on muilla kanavilla. Kiitos siitä teille ja sen vuoksi järjestänkin uuden arvonnan.


Palkintoina on eläintestaamatonta Brittikosmetiikkaa, eli Makeup Revolutionin Sugar & Spice -paletti, ja Saffron Londonin countour-kit, joka sisältää ihoystävällisiä vitamiineja ja on myös reilun kaupan tuote.


Kuten edellisessä arvonnassakin, arvonta on tarkoitettu vain vakituisille lukijoille, eli:

- anna sähköpostiosoitteesi
- kerro, miten olet vakkarilukija (mitä kautta - liittyäkin toki saa, mutta toivon sinun jäävän lukijakseni!!!)
- kommentoi jotenkin blogiani (kritiikkiä, toiveita jne.)

Arvonta on auki kuun loppuun saakka, eli kun heinäkuu vaihtuu elokuuksi. Arvonta suoritetaan heti elokuun 1. päivä ja toivon mukaan voittaja vastaa 48 tunnin kuluessa. Ellei, arvon palkinnon uudelleen.

Onnea arvontaan!

15 kommenttia:

 1. Onnea satasesta! Olen vanha (! ;-)) seuraajasi ja aivan erityisesti tykkään brittijutuista - esim Ascot ja kosmetiikat joita ei myynnissä Suomessa.

  funkyandfifty(at)ymail.com

  VastaaPoista
 2. Vau, taas täysin tuntemattomia tuotteita! Ehdottomasti siis mukana! Ja onnea paljon satasesta! Pidän blogisi ytimekkyydestä. Kaikesta ei tarvitse aina kirjoittaa romaania, vaan lyhyet tekstit ja nopeat kuvat ajavat mainiosti asiansa. Erityisen mielenkiintoista blogissasi on nimenomaan brittikosmetiikka, jota ei helposti Suomesta saa. Ja muutenkin meininki briteissä! Ascot oli minulle aiemmin täysin tuntematon ilmiö/tapahtuma. Seurailen ensisijaisesti bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnea satasesta!
  Luen bloggerin kautta.
  Minuakin kiinnostaa tuotekuvaukset kosmetiikasta jota ei kotimaasta saa. Muuten pidän selkeästä tavastasi kirjoittaa ja pitää blogia.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana vanhana lukijana bloggerin kautta. Luonnonkosmetiikka-aiheiset postaukset kiinnostavat. Olen nyt innostunut siitä vähän aikaa itse. Myös omaan elämään liittyvät jutut kiinnostavat.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Bloggerin kautta eekku80
  Ihana kun kerrot hieman erikoisemmista tuotteista ja järjestät mukavia arvontoja
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 6. Bloggerlukijana mukaan ja postausaiheina tykkään lueskella luonnonkosmetiikkaan liittyviä postauksia!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kautta luen. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja kaikenlainen juttu elämästäsi siinä välissä :)
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Onnea satasesta! Luen bloggerin kautta :) Luonnonkosmetiikka ja puhdas syöminen yms kiinnostaa todella paljon :)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut! Bloggerin kautta luen, kosmetiikkajutut kiinnostaa eniten, mut myös Ascot ja muut brittijutut on mun mieleen koska oon itsekin asunut aikoinaan Englannissa. krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Onneksi olkoon! Luen blogiasi Bloglovinin kautta (Sari BP) ja pidän erityisesti omaperäisistä aiheista, kuten Ascot ja kuninkaalliset, brittikosmetiikka, sekä asiantuntemuksesta lääketutkimuksen saralla.
  S-posti: blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnittelut blogille, olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa bloggerin kautta nimimerkillä Annika (axu) annika@esajokinen.net

  VastaaPoista
 12. Onnittelut! Seuraan Bloglovin kautta. On ollut hauska tutustua kauttasi myös brittikulttuuriin esim. Ascot. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Löysinpä mielenkiintoisen blogin ja liityin seuraajaksesi blogit.fi sivustolla. Mukana arvonnassa ja jatkossakin lukijana.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Moikka ja mukaan arvontaan.bloggerin kautta seuraan salli m. Ja kosmetiikkajutut kiinnostaa ja luonnonkosmetiikka erityisesti. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kosmetiikka-jutut kiinnostaa, etenkin luonnonkosmetiikasta. Ja kaikki "erikoisuudet" mitä ei täällä ole saatavana.
  Bloggerin kautta seuraan.
  maisamiisa@gmail.com

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!