tiistai 26. heinäkuuta 2016

Se yksi ja ainoa (ja sen kilpailija)

Kuten pidempään blogiani seuranneet tietävät, on yksi tuote, jota olen käyttänyt varmaan viimeiset parikymmentä vuotta, enkä siitä hevillä luovu. Se on Lumenen huultenrajauskynä, joka alunperin oli sävyä nimeltä Vanamo, mutta menivät ryökäleet sitten uudistamaan sen, ja lähinnä vanamoa on nyt sävy numero 6.

Vuosien varrella on tehty tässä suhteessa paljon syrjähyppyjä, mutta aina palaan tuohon Lumeneen, sillä sävy on aikalailla kohdillaan ja se pysyykin huulissa aika hyvin. Sitten luin netistä arvioita tästäs NYXin rajauskynästä.....


NYX Retractable Lipliner (samaa vedenkestävää laatua saa myös silmänrajauksiin, tässäkin mukana yksi turkoosi sävy) kuulosti kestävyydessään siltä, että se oli saatava. Tai ostin siis niitä jopa muutaman...

Olipa aikamoinen metsästäminen näissä. Halusin saada nimenomaan sävyn Grapefruit (nuo kolme alinta (MLP14), mutta tuli sitten ostettua myös kirkkaampi sävy Fruit Punch (MLP15) ja silmänrajausväri Turquoise Blue (MPE09). Muutaman taalan koko setti. Alla vielä swatchit.


Grapefruit saa Lumenen kutosen näyttämään todella kalvakalta, mutta ei se haittaa. Näin kesällä tulee käytettyä muutenkin kirkkaampia huulipunia. Lumenen kutonen on enemmänkin kalpean ihon sävy.

Se hyvä puoli näissä myös on, ettei näitä tarvitse erikseen teroittaa, sen kun vaan ruuvaa päätä enemmän näkyviin, kun kynä kuluu. Olen tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!