perjantai 1. heinäkuuta 2016

Lentokone- ja -kenttäostoksia ja muuta höpinää

Kuten kauemman blogiani lukeneet varmaankin tietävät, en ole mikään lentokenttäshoppailija. Koneesta saatan ostaa jotakin, jos se erityisesti viehättää, mutta harvemmin sieltäkään tulee mitään hankittua.

Tässä jokunen aika takaperin tuli muutamaan otteeseen pörrättyä Riian lentokentällä ja kumma kyllä, vaikka kuinka etsin, ei paikallista merkkiä, eli Mádaraa siellä myyty. Olin hieman ihmeissäni.No koneen myyntilistalta löytyi käsivoidetta. Olisikohan ollut vitosen per tuubi. Hassua todellakin, ettei kentällä koko merkistä ollut tietoakaan.Riian kentällä oli myös Desigualin myyntipste, josta ohi kipittäessäni ostin mekon sekä huivin  - puoleen hintaan. Muuten hinnat olivat Suomen tasoa. Mekkoa en edes sovittanut (ei ehtinyt), mutta se sopi kuin valettu. Olin tyytyväinen.
Ai niin, olen jo pitkään hakenut käsilaukkuuni peiliä, jossa olisi valo. Sellainen sitten löytyikin Air Balticin koneesta. En muista, mitä maksoi, mutta on aika hyvä ja koko on hiukan vajaa 7 x 7 cm. Passeli mukana kuljetettavaksi meikkipeiliksi.

Tässä sitten viimeisin heräteostos SAS:ilta. Arrgh. Joskus kauan sitten piti hypätä Brasiliassa ja niiden reissujen jälkeen en ole kelloa käyttänyt, vaikka kotona niitä on aika kokoelma Raymond Weilistä Guessiin. Koneessa osui silmiini tämä Pilgrimin musta-ruusukultainen kello, olisiko ollut hinnaltaan muutaman kympin (ostin SAS.in pisteillä, joten en tarkalleen muista euromääräistä arvoa).

Ihan pätevännäköinen viritys suurine kellotauluineen ja mattakumisine rannekkeineen, mutta ei näytä vanha koira oppivan uusia temppuja ja tuossa se seisoo rasiassaan. Pitäisi varmaan oikein opetella uudestaan rannekellon käyttöön.

*****
Kävin muuten tänään jotoista kertaa tällä viikolla ortopedilla tuon turvonneen nilkan kanssa. Se on himputin kipeä ulkosivulta (jossa siis leikkausarpi), mutta magneettikuvassa näkyi, että sielllä on nivelessä runsaasti nestettä sisäsivulla. Muuten MRI ei oikein onnistunut tammikuussa luuhun laitetun metallilevyn takia.

No sitten eilen menin tietokonetomografiaan, ja itsekin näin kuvasta, ettämetallilevyä kiinnittänyt alin ruuvi törrötti levystä ulkona. Ortopedi vahvistikin asian, ja nilkka on siis sijoiltaan edelleen! Nivelsiteet, jotka menivät tammikuussa ovat edelleen osin revenneet ja poikkimennyt jänne on tulehtunut pahasti.

Kiva juttu. Taas leikataan, todnäk parin viikon sisällä. Ei naurata. 

6 kommenttia:

 1. Voi miten ikävää!!! Miten sitä nilkkaa nyt sitten hoidetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itku tuli.

   Ensin varmaan tähystellään nivelen sisään, sitten ehkä poistetaan se törröttävä ruuvi ja nivelsiteille ei kai voi muuta kuin graftata, eli ottaa siirrännäinen jostakin muusta kropanosasta.

   Poista
 2. Jopas sinua koetellaan.😞 Toivotaan, että nilkka paranee pian kuntoon uuden operaation jälkeen.

  Ihania ostoksia olet jälleen tehnyt, kello ja mekko varsinkin miellyttävät silmiäni. 😍
  Rannekelloa olen itsekin harkinnut. Maskun kuntoutuksessa oli pidettävä ranteessa hälytintä ja minä koitin aina tarkistaa siitä aikaa! Toisaalta jatkuva ajan tarkistaminen kännykästä ärsyttää niin rannekello olisi paikallaan sellainen helposti "puettava ja riisuttava" malli kun löytyisi.😊

  VastaaPoista
 3. Kurjaa että jalka ei vieläkään parantunut.Mekko ja huivi näytti kivoilta koska pidän väreistä ja erikoisemmista vaatteista

  VastaaPoista
 4. No hui ton nilkan kans... Tsemppiä lujasti!

  VastaaPoista
 5. Voi ei tuon nilkan kanssa! Tsemppiä hirveästi ja toivotaan, että viimein saadaan kuntoon.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!