sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Herkkuja

Tana viikonloppu on ollut hiukan massaysviikonloppu, osin sen takia, koska koira on ollut varsin vaativainen potilas, ja vahdittava kyljessaan olevan fentanyylilaastarin takia. Se kun repsottaa miltei irti, ja vaikka en uskokaan, etta koissu soisi sen sen irrottua omia aikojaan, voi han lipaista sita, ja se on hengenvaarallista.

Joten taas on tullut todettua, etta einekset eivat ole hyvia maultaan (soin maksapihveja tanaan, yaks). Poikkeuksena taytyy kylla sanoa, etta hatatilanteessa juhliin (nyt siis juhlistettu koiruuden selviytymista leikkauksesta) voi ostaa pakastaaltaasta prinsessakakkua, se nimittain on jopa ihan OK, hiukan jaisena, ja muutenkin. Ei sita kylla paljoa syo, on se niin makeaa.



Muuten tulee akillinen makeanhimo kylla hyvin hoideltua stevialla maustetulla teekupillisella, tai hatatilassa sokerittomilla pastilleilla, yleensa nailla:


Lakritsi on hyvaa, niinkuin salmiakkikin, ja minun (verenpainevaivaisena) pitaisi pitaa niiden syonti minimissaan. Kuitenkin kupillinen teeta, jossa on hiukkanen lakua, auttaa hienosti makeannalkaan. Kaytan lahinna naita:


Yogi-teeta myydaan Suomessakin, mutta on aika hintavaa verrattuna iHerbiin.

Kromin kuulemma sanotaan hillitsevan makeanhimoa. iHerb myy annospakkauksissa steviaa, jossa on kromia ja inuliinia (suoliston hyvinvointiin. Katevia kasilaukussa reissatessa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!