torstai 27. kesäkuuta 2013

I scream, you scream, we all scream for I scream!

Etude Housella on kivoja tuotteita ja nyt sorruin vaihteeksi kynsilakkaan. Ne pullot vaan olivat niin söpöjä...eivätkä ne olleet hinnalla pilattuja. Sitäpaitsi aika laadukkaita lakkoja, jos vertaa kynsissä pysyvyyttä ja kiiltoa moniin muihin markkinoilla oleviin merkkeihin.

Nyt hankin kaksi hyvää kesäsävyä, kynsissä siis tuota minttua. Huomatkaa nuo ihanan tötterön näköiset pullot!

Ei hassumman näköistä tämäkään ihoa vasten. Peittävyys on näillä lakoilla aika hyvä jo yhdellä kerroksella.Värejä on huomattavasti laajempi skaala markkinoilla, katsopa vaikka täältä, mitä löytyy. Netissä tuota merkkiä myy aika moni muukin paikka, ja edulliset lakat tuskin ovat kosmetiikkaväärennöksiä (ennemmin epäilen aina kaikkia kallista väärennökseksi - siis jos esimerkiksi SKII:n jonkun voiteen saa pilkkahintaan).Lisäksi samassa sarjassa on myös hilelakkoja, joista alkoi tehdä mieli tuota vihreää. Tai oikeastaan voisin ottaa nuo kaikki :) Ahne, mikä ahne.
Veikeän näköisiä ne ovat, ja värit ovat todella herkulliset, vai mitä mieltä ovat lukijat?

4 kommenttia:

 1. Joo hilelakkoja! Ilkeä kehtasit edes näyttää :D

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Jostakin juuri luin, että hilelakkojen pitäisi olla niin kovin muodissa nyt. Niitä on kyllä aika karmea poistaa kynsistä, mutta satuin löytämään jostakin marketista Maybellinen Express Removerin, joka olikin aika kätevä - sormi pönttöön ja homma hoituu.

  VastaaPoista
 3. Essien Leading lady on aivan ihana bling bling hilelakka, poistaminen tuskaa, puolitan/nelitän aina pyöreitä vanulappuja asetan kynsille ja foliotöpöt päälle. Normaalilla poistamisella saa muuten hinkata kauan.

  Tuo pinkki hilelakka himoittaisi näin kesällä ihan hirveästi ;)

  Muistan nuo pöntöt (kynsilakanpoistoaine) jostain kaukaa nuoruudesta, silloin oli Vivalilla semmoinen, parin viikon päästä oli haihtunut ihan olemattomaksi... Nämä kuulemma ovat paljon parempia (missähän se oli, Cesarshopissa vai Adeninalla, sai ostaa pelkän tuollaisen purkin ja täyttää omalla poistoaineella..?)

  -nina-

  VastaaPoista
 4. Mä olen nyt käyttänyt tuota Maybellinen pönttöä jo muutaman kuukauden, eikä se ole haihtunut minnekään, joten suosittelen. Ei tainnut edes olla mikään kalliskaan viritys.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!