keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kesäkuun Livboxin kynsilakka

Tämän kuun Livboxissa oli siis jälleen pinkki kynsilakka. Eipä siinä mitään, pieni kynsilakkapullollinen kuluu äkkiä.

Ongelmana on vaan minun yleinen vastenmielisyyteni pinkkiä väriä kohtaan, mutta kuten olen jo aiemminkin sanonut, pitää joskus rikkoa rajojaan.

Lakka siis on Depend-merkkinen ja väri on vaaleanpunainen numero 347. Oli kuitenkin väri miltei mikä hyvänsä, ellei lakassa ole helmiäistä tai muuta kimalletta, tai ellei käytä päällyslakkaa, niin sen kiilto alkaa alta aikayksikön näyttää jotenkin suttuisen himmeältä. Eikä tämä ollut poikkeus.

Laitoin sitä eilen pari kerrosta kynsiini. Se ei peittänyt heti ensimmäisellä kerroksella, mutta joskushan voi kuultava vaaleanvaalea punainen olla kaunis yhdelläkin kerroksella. Nyt ei ole kuitenkaan se aika, sillä nypin mansikoita miltei päivittäin, ja kynnenalusia pitää puunata jatkuvasti ja silti ne näyttävät hiukan likaisen värisiltä, mikä näyttää läpikuultavan lakan kanssa hirveältä.


Verdict: Eipä hassumpi ruskettuneella iholla, ehkä käytän tämän lakan ihan omin voimin loppuun. Lakan kestävyyskään ei näytä olevan ihan huonoimmasta päästä.

6 kommenttia:

 1. Usko jo ei se ole pinkkin ;) kaikkien kuvaus on persikka (joko creme pelkästään tai roosa liitteellä) Jep on se sama sävy kuin minulla, omasta mielestäni se on kesälakka, talvella kalpealla iholla näyttää vähän... oudolta. Minä laitan aina päällyslakan, nyt on testissä ollut L'Orealin uutuudet, pikakuivattaja ja päällyslakka yhdessä on kestävä, tosin pikakuivatusteho on vähän niin ja näin... onneksi nykylakat kuivuvat nopeasti muutenkin. Muistan vuosien takaa miten lakka kuivui tunnin per kerros :D

  -nina-

  VastaaPoista
 2. No...öh...sanotaan nyt, että kaikki hiukankin valkoisella taitetut punasävyt...

  VastaaPoista
 3. Helposti tälläiset sävyt ovat vähän plääh tai liian pikkutyttömäisiä, tosin sen voi korjata laittamalla yhteensormeen (per käsi) räväkämpää tai jonkun uberbling lakan päälle. Tämä nyt onnistui olemaan liian plääh, tosin minulle tuli mieleen ensimmäinen oma kynsilakkani, Cutexia oli ja pikkuisen tummempi, hassu juttu viime kesänä ostin Essien buy me a cameo ja lakkasin kynnet ja tunsin itseni teiniksi heti, minulla oli silloin melkein samaa sävyä oleva huulikiilto (peltipurkissa) ja kynsilakka... :D

  -nina-

  VastaaPoista
 4. Se on muuten ihan OK, mutta en ymmärrä, miksi tuolaiset värisävyt muuttuvat minun kynsissäni alta aikayksikön kiillottomiksi ja jotenkin suttuisen näköisiksi.

  VastaaPoista
 5. Cremesävyt tekevät sen, helposti menevät kiillottomiksi, minulla vähemmän pinkit (hintsu pinkkiä värissä estää sen) tekevät saman noin päivässä tai kahdessa, myöskin "oikean" punaiset cremelakat tekevät saman ja myös voivat muuttua vähän likaisen sävyiseksi, kunnon kerros päälilakkaa yleensä estää sen, toiset päälyslakat paremmin kuin toiset. Myös erikseen suihkutettavat/levitettät pelkät pikakuivattajat huonontavat joskus lakan kestoa ja sävyä.

  Huomaan ettei kannata syödä (omena)ja kirjottaa samalla teksti ei tule yhtä nopeasti ulos näppikselle mitä ajattelee (katsoin edellistä postaustani, eikä taida enään tähän aikaan olla tämäkään täysivoimanen hengentuote)

  -nina-

  VastaaPoista
 6. No, minä tässä kohta esittelen täällä saman sävyn Sensationailsin versiona :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!