perjantai 14. kesäkuuta 2013

Juhlalookkia

Eilen oli niin täpinäpäivä, etten muistanut ollenkaan kirjoitella. Olin ensin koko aamun salilla ja kun palasin hikisenä kotiin, joku käpyaivo oli parkkeerannut autonsa MINUN maksetulle paikalleni. Tätä sattuu silloin tällöin, taloyhtiömme toisessa rakennuksessa on joitain firmoja ja toimistohotelli, joten minun lämpökäyräni nousi totaalisesti korkeuksiin. Jäin odottelemaan auton omistajaa ja siinä kului tovi jos toinenkin ja siinä vaiheessa kun tämä mies saapui niin olinkin valmis saamaan totaalihepulin. Tyyppi sai todellakin kuulla kunniansa! Tämä on keskusta-aluetta, ja parkkipaikan vuokra ei ole niitä kaikista halvimpia. Eniten tämä sapettaa koska olen aika paljon poissa enkä halua mokomien typerysten takia jättää autoani kadunvarteen.

Illalla olikin vuorossa Rotaryklubimme pönötysillalliset. Pukukoodi oli "smart casual", mutta kuten arvasin, siellä oli parhaimpiinsa pynttäytyneitä daameja ja herrat olivat mustissa puvuissaan kraka kaulassa. Minäkin vietin iltapäivän suurimmaksi osaksi vaihdellen eri asuja ja niihin sopivia kynsilakkoja ja huulipunia. Päädyin oranssiin mekkoon, mustaan jakkuun ja beigeihin kenkiin ja laukkuun.

Korut sen mukaan.

Face Helsingiltä saatu iloisenvärinen kynsilakka huolettomasti kynsiin hutaistuna. Kiilto pysyi tässä lakassa loistavasti ilman päällyslakkaa, ja merkki oli minulle uusi tuttavuus.
Ystäväni pinkkiä juhlalookkia.
Olin aluksi aikonut laittaa harmaan silkkimekon ja sen kanssa harmaan mohairjakun, mutta sitten tajusin, ettei minulla ole oikein asuun sopivaa huulipunaa (turhamaisuuden huippu!). Käväisin sitten hakemassa lähimarketista Maybellinen huulipunan  - tai oikeastaan kaksi kun en osannut päättää kumman värin otan.

Jotenkin sorrun aina tällaisiin nudeväreihin. Tyyliään kyllä voisi hiukan viilata tässä suhteessa. Maybellinen huulipuna (Color Sensational) oli kyllä suhteellisen hyvä ja huulissa pysyvä hintaansa nähden (alta kympin kipale).


Väri 160 Cosmic Pink ja 165 Pink Hurricane.

Huulipuniahan pitäisi aina kokeilla sormenpäähän, sillä siinä paikassa se näyttää eniten samalta kuin huulilla, siis tässä uusiksi äskeiset värit. Oikeanpuolimmainen sai kelvata illaksi.Presidentti saatiin vaihdettua asiallisesti ja juhlahumu alkoi jo bussissa meksikolaisjäsenemme tarjoilemista pillillä juotavista kuoharipulloista. Vai oliko se oikein shampanjaa, en huomannut katsoa...
Vaan arki se koittaa juhlijoillekin, ja aamulla päässäni oli pieni naputus mutta siitä huolimatta lähdin salille ja vedinkin siellä oikein kunnon treenit niin että solariumpeti (niin, normaalisti yritän varjella ihoani auringolta, mutta nyt siis rusketettiin vain koipia) lainehti hikeä ja tulin suorastaan vapisevana iltapäivällä kotiin.

Se pään naputus jäi onneksi salille...

Tänään on ollut hiukan apea olo; rakkaan koirulin kuolemasta tuli tasan puoli vuotta täyteen. Yhä eksyn kaupassa tutkimaan koissujen herkkuja ja mietin, mitä ostaisin....ja sitten kylmä totuus vasta tulee mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!