lauantai 15. kesäkuuta 2013

CC-voiteet, miten eroavat BB- ja DD-voiteista?

Olen edelleen kärttyinen tuosta l'Orealin CC-voiteen ostosta. Todella surkea. Laitoin valituksen ko. firmalle ja vastauksena sain pitkän selityksen laaduntarkkailusta. Se ei paljoa auta, ellei ole laatua, mitä tarkkailla.

Tässä hommassa korealaiset ovat paljon parempia. Huomattavasti! Onhan siellä tosin kokemustakin, sillä maassa tehdään niin paljon plastiikkakirurgisia operaatioita.

Pari korealaista CC-voidetta, vaaleanpunaisessa tuubissa Rivecowe ja valkoisessa tuubisssa Rosemoon.  Jos näistä pitäisi valita, niin se olisi tuo Rivecowen voide.

CC-voiteista on lisää tietoa täällä ja täällä. Mizonin voide on myös aika hyvä. Olen tosin miettinyt sitä, että ovatko nämä ollenkaan sen kummempia kuin uudelleennimettyjä sävyttäviä päivävoiteita. Hmmm...

Christine Schrammek loi BB-voiteen plastiikkakirurgisille potilailleen. Voiteen tuli hoitaa ihoa, nopeuttaa paranemista ja peittää. Minuakin kiinnostaisi kokeilla, miltä tuo alkuperäinen BB-voide tuntuu.

Mitä siis BB-voiteessa tulisi olla? No ainakin kosteuttavia ominaisuuksia ja aurinkosuoja. Mutta ainakin korealaisissa voiteissa on paljon muutakin, kuten antioksidantteja jne. Mikä hassuinta, nuo voiteet näyttävät usein harmahtavilta tai liiankin vaaleilta, mutta kun sitä hieroo ihoon ohuen kerroksen, niin se kummasti mukautuu ihonväriin.

Itse asiassa en minäkään ymmärrä täysin, mikä ero on BB- ja CC-voiteilla. Molemmat kuitenkin toimivat samoin. Tosin CC-voide on hiukan kevyempää ja sen tulisi korjata ihon väri tasaiseksi. Se myös yleensä sisältää valoa heijastavia hiukkasia. Eli älä käytä sitä valokuvissasi...

Jos CC tarkoittaa colour correction -voidetta, niin nyt on sitten markkinoilla DD-voiteitakin. Dynamic-do-all tai Daily Defense, josta siis lyhenne. Linkittämässäni tekstissä näitä kuvaillaan BB- ja CC-voiteiden hybrideiksi. En ole vielä kokeillut, mutta aion hankkia.

Sitten hiukan arviota Livboxissa tulleesta Clarinsin Skin Perfecting -voiteesta. Minusta tämä oli aika hyvä. Vaikka väri olikin aika tumma suomalaiselle iholle, se kuitenkin menee hyvin, jos on vähääkään ruskettunut. Tykkäsin. Peittää kohtuullisen hyvin ja jättää siloisen mattapinnan.

Ei pöllömpää! Voisin jopa ostaa täyden tuubillisen.

Lopuksi vielä päivitys ihanien kissinpoikien (tai - tyttöjen) elosta Olivia-emon kanssa. Ovat ne niin ihania!

Katsokaa nyt tuota "punkkaripojan" pientä tassua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!