lauantai 29. kesäkuuta 2013

Se ensimmäinen ja aito BB-voide

Kuten kaikki tiedämme, BB-voidebuumi lähti yhdestä ainoasta tuotteesta, jonka saksalainen dermatologi Christine Schrammek loi komeettisista toimenpiteistä toipuvalle asiakaskunnalleen. Nykyään korealaiset ovat pitkälti omineet BB-voiteet, sillä maassa tehdään todella paljon kauneuteen liittyviä toimenpiteitä.

Käytettyäni jo pari vuotta korealaisia, aitoja BB-voiteita, tuli mieleen kokeilla sitä alkuperäistäkin, eli tässä se on:

Taskukokoinen voide, sävy Classic. Tässä voiteessa oli ennen parabeeneja, mutta uusimmasta versiosta ne on poistettu.

En löytänyt uuden version INCI-listaa mistään, ja ostamassani pakkauksessa se oli peitetty erikielisellä etikettilapulla, joten tässä vanhan version INCI-lista, jossa parabeenit ovat vielä mukana.

Mitä tulee itse voiteeseen, se imeytyy nopeasti ihoon, eikä jää lillumaan sen pinnalle, kuten jotkut BB-voiteet tekevät. Kerrostamalla siihen saa lisää peittävyyttä tarpeen mukaan. Voidetta löytyy neljänä eri sävynä ja siitä on olemassa myös kevyempi Blemish Balm Perfect Beauty Fluid, jota saa kolmea sävyä ja joka on tarkoitettu lähinnä epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

Käsivarren sisäpinnalla se näyttää tältä...

...mutta kevyesti hierottuna se sulautuu ihonväriin.

Kuivattavalta voide ei tunnu, mutta jotenkin se uppoaa ihoon jättäen niin mattaisen pinnan, että voisin kuvitella kuivaihoisten tarvitsevan alle jonkin seerumin tms. Muuten mielestäni voide on yksi parhaimpia, joita olen kokeillut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!