tiistai 25. kesäkuuta 2013

Sensationails, osa 2

Kirjoittelin aiemmin tuosta yllämainitusta kynsituotteesta, jonka avulla saa itselleen pariksi viikoksi täydellisen kiiltävät ja huolettoman kauniit kynnet. Ensimmäinen kerta oli kieltämättä hiukan harjoittelua, mutta nyt niiden laittaminen ja poistaminen sujuu kuin vanhalta tekijältä. Tänään juuri poistin kynsissä pari viikkoa olleen kalpeanvaaleanpunaisen sävyn (Pink Chiffon) ja laitoin uuden.


Juurikasvua ei vielä näy ihan hirveän pahasti, mutta olen syönyt mansikoita, joka valitettavasti näkyy kynsinauhoissa ja kynsien alla. Muuten väri oli todella kiva ja kiilto pysyi hyvin, kuten pitikin.

Neljännesosa pientä vanukiekkoa puhtaalla asetonilla kostutettuna kynnelle ja kynsi foliopakettiin. Odotetaan 15 minuuttia ja vaikka katsellaan TV:tä sillä aikaa....

...ja kas, kynnen pinnoitteen saa rapsutella pois. Ei ole temppu eikä mikään.

Nyt laitoin vaihteeksi Nailtiquesin proteiinilakkaa ja päälle Etude Housen Pink Prism -sarjan värin numero 6. Ei sillä että kynteni olisivat pahemmin lohkeilleet tai liuskoittuneet Sensationailsin kanssa, mutta arvelin vaan, että on parempi hiukan hoitaa niitä välillä, sillä ilman mitään lakkaa tai pinnoitetta ne ovat aika liuskaiset ja murtuvat herkästi.

Proteiinilakkaa alle, värilakkaa päälle ja ylimmmäksi kerrokseksi Sechen pikakuivattavaa päällyslakkaa (ei ole kuvassa, todella hyvä päällystuote).

Proteiinilakka tekee kynnet todella koviksi. Murtumisen ehkäisemiseksi on välillä käytettävä Formula 1:stä (Nailtiques).


5 kommenttia:

 1. Joo tälläistä tarvitsen mökkireissujen takia kesällä! Aika rumaa saada toinen haluamaan tuotetta joka ei ole aivan välttämätön... kauhea tahtoo, tahtoo ja mieli tekisi polkea jalkaa, jos ei saa. Olisi vain niin kiva olla huoliteltujen kynsien kanssa vaikka onkin laiturilla makaamassa ;) (tai halkoja hakkaamassa...) Olen juossut taakseni katsomatta kerta toisensa jälkeen HH kassojen luona (siellä ne Sensationnails pakkaukset on, kassoja vastapäätä)

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Musta tämä on loistava lomakynsitsydeemi, kuten jo aiemmin sanoinkin! Nyt kun tämä kynnenkovetin on saanut hiukan vaikuttaa, laitan kynsiin vadelmanpunaisen "kestovärin" ja sitten saan rääpiä marjoja eikä tarvitse pelätä, että värjäymät erottuvat.

  Kumman paljon tuo pinnoite kaikenlaista värkkäämistä ja puunaamista kestääkin, ihmettelen.

  Pidin ensin tuota poistoa hiukan kinkkisenä, mutta sitten hoksasin, että se lähtee ihan rapsuttelemalla, joten teen sen appelsiinipuupuikolla ja omin kynsin niin, että paperinenäliina tai pyyhe on sylissä ja siitä saa sitten entisen lakan murut heitettyä pois. Mutta nuo asetonikääreet kannattaa muistaa pitää sen 15 minuuttia ennen sitä.

  VastaaPoista
 3. Turussa muuten on yksi paikka, mistä noita Sansationails-tuotteita saa kaikista edullisimmin, kuulin. Itse ostin osan noista lakoista USAsta.

  VastaaPoista
 4. Kun se olisikin vain rahasta kiinni, tai puolison motkotuksesta... Siivosin viime viikolla kosmetiikkavarastoja (tein muutenkin suursiivousta) huomasin ettei se auta vaikka piilottelisi niitä eri paikkoihin, kaikkea on aivan liikaa. Taisivat Jenkeissä olla paljon halvempia..? En aina ymmärrä mistä hinta oikein tulee? Oletko kokeillut Nyx merkkistä värikosmetiikka? Hinta on halpa USA:ssa, mutta kun tuodaan Suomeen hinta on järkyttävä (esim. Nelly.com) Ei koko hinta muodostu tuonti, tulli ja alv. maksuista ja tiedän että katetta pitää olla. Olisin niin mielelläni ostanut luomivärejä ja round lipstickejä varastoon Suomesta ;)

  -nina-

  VastaaPoista
 5. Aloituspakkauksen ostin Suomesta, ja ne yksittäiset lakat olivat muistaakseni n. $8 paikkeilla (+VAT) Walmartissa.

  Nyx on kyllä tuttu, taitaa varastoista löytyä jotakin niiden tuotteita.

  Suomessa on kyllä järkyttävä tuo verotuspolitiikka. Valtion kassa on avara.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!