keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Vinkkejä viilennykseen

Tukahduttava kuumuus....vaikka ei saisi valittaa, sillä talvi on kuitenkin edessä taas kesän jälkeen. Tässä muutama vinkki viilennykseen:

Hanki pieni suihkupullo, jonka täytät lempikasvovedelläsi. Suihkuttele tätä aika-ajoin kasvoillesi, sillä veden haihtuminen iholta viilentää. Käytän muuten samanlaista pulloa käsilaukussa hiuslakalle, ja kerran kun pullot sekaantuivat, tuli muuten aika hyvin pysyvä meikki hiostavassa ilmassa. En neuvo ihan ensihätiin kuitenkaan kokeilemaan.

Skin Foodin Facial Ice Vita Mist. Samassa sarjassa on viilentävä puikkomainen tuote, tämä spray (joka ei oikeastaan eroa tuosta kasvovesitsydeemistä) ja sitten vielä todella tukalaan kuumuuteen spray, joka on todella kylmää eikä sitä saa suihkuttaa suoraan kasvoille vaan ensin esim. pumpulivippaan ja siiitä se sitten taputellaan halutulle hikoavalle alueelle. Toimii erinomaisesti!

Tonymolyn Fresh Aqua Cooling 24 Eyes Stick on yksi lempituotteistani. Hyvin kevyt ja viilentävä silmänympärysvoide päiväkäyttöön.

Etude Housen Eye's Cream, Mint Cooling. Puikko, joka vetelee jo viimeisiään,  ja viilentävässä vaikutuksessa jää auttamatta jälkeen edelliselle. Tosin tämän voiteen koostumus on rasvaisempi kuin Tonymolyn, eli sanoisin, että tämä on hoitava yötuote.
(eikä sitten kannata kiinnittää huomiota huolettomasti sutaistuihin kynsiin, katsoin telkkaria kun lakkasin ne....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!