tiistai 11. kesäkuuta 2013

L'Oreal Nude Magique CC Cream - "keisarin uudet vaatteet"

Ostin hetken hurmassa tämän anti-redness -voiteen, koska salilta tullessa naama yleensä punottaa treenin ja infrapunasaunan jälkeen. Näyttää olevan suosittu voide, koska juuri tämä vihreänsävyinen oli Prismassa loppuunmyyty, niinpä hain sen saman katon alla olevasta Emotionista.

Vasta näpytellessäni koneeseen korttini tunnuslukua hinta porautui tajuntaani. Härregyyd, yli 18 euroa, kun se Prismassa oli vain niukan yli 14!!!! Olisin jättänyt ostamatta, jos en olisi siis jo naputellut PIN-koodiani.

CC-voiteen vihreä versio. Toinen on malvanvärinen ja sopinee lähinnä kalpealle naamalle.
Vihreää tököttiä.
Voide lupaa virheettömän peiton iholle, tasaisen ihonvärin, luonnollisen ja raikkaan tuloksen, 24-tunnin kosteutuksen ja aurinkosuojakertoimen 12.


Kyllähän se kämmenselällä....
...ihan hyvältä näytti.
Mutta ei todellakaan peittänyt eikä tasoittanut mitään naamalla! Sitäpaitsi sekin vähä lähti päivän mittaan  - tai oikeastaan parin tunnin kuluessa  - jo pois tykkänään.

Viiden tunnin jälkeen meikinpoistoliina näytti tältä:

Eikös meikistä pitäisi jäädä enemmän poistettavaa? Ripsivärin poistin erikseen, ja nenänpielissä minulla oli peitevoidetta. Epäilen, että nämä tahrat tulivat paremminkin siitä kuin tästä CC-voiteesta.

Osta tämä voide, niin lookki on takuulla nude koko päivän. Paljon nudemmaksi ei enää voi edes tulla! Ihan menivät rahat hukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!