maanantai 3. kesäkuuta 2013

Maanantai ja yksi hyvä kosmetiikkalöytö

Noniin, tänään sitten raahauduin jo aamusella salille ja  - en usko tätä itsekään, mutta pompin siellä sitten kaksi ohjattua tuntia ja tunnin vielä kaikkien kuntosalilaitteitten kanssa. Lopuksi infrapunasauna, jossa todella hiki virtasi ja hieronta. Niin ja kävin solariumissa, koska koipiin saisi hiukan tarttua väriä. Naamaani en tahdo missään nimessä paahtaa. Ryppyjä tulee tässä iässä ilman auringon apuakin.

Ihmettelen, etteivät lihakset tulleet pahemmin kipeiksi. Takareisissä ja takamuksessa tuntuu eniten. Ehkä se sitten oli se infrapunasauna ja hieronta, jotka auttoivat palautumisessa. Huomenna kahvakuulaa, vaikka tänään kyllä huomasin tuon oikean käden heikkouden, sillä olin pari kertaa tipahtaa etunojasta sen varasta nokalleni jumppamatolle.

Sitten oli ohjelmistossa käynti keskussairaalassa (mahtaisinko saada vieroitusoireita, ellen siellä näin usein hyppäisi?) ja nyt vaan odotetaan patologin lausuntoa solunäytteistä. Toimenpiteeseen joudun jokatapauksessa kesän mittaan, mutta miten kiireesti, se selviää, jos on löytynyt syöpäsoluja.

Valitin näistä vaihdevuosioireista, jotka syöpälääke on aiheuttanut, ja pitkällisen "seniorilääkärin" konsultoinnin jälkeen erikoistuva kirjoitti minulle "Neurontinia" (ärsyttää kun lääkärit eivät voi puhua lääkkeistä geneerisillä nimillä, en minä nykyään ole täysin selvillä kaikista kauppanimistä). Kotiin päästyäni totesin, että sehän on samaa gabapentiiniä, jota minulla on kaapissa tuon leikatun sormen kipuiluun. En ole pahemmin käyttänyt, koska sen kanssa tuli epämiellyttäviä ylläreitä.

Yllätys oli sekin, että sen tehosta vaihdevuosivaivoihin liittyvissä unihäiriöissä ja kuumissa aalloissa ja hikoilussa on näyttöä. Otin nyt yhden ja katsotaan, tekeekö se mitään, vaikka todennäköisesti sitä pitäisi syödä jonkin aikaa ennenkuin tehon voi nähdä.

Sitten taas kosmetiikkauutuus, tai en tiedä onko tämä uutuus vain minulle. Olen vähemmän käyttänyt markettikosmetiikkaa.

Maybelline VOLUME SEDUCTION XL LIP PLUMPER -huulikiilto no 105 BORN WITH IT
Minulla on kokoelma huulikiiltoja, jotka ovat aina jääneet vähälle käytölle, koska ne ovat niin INHOTTAVAN tahmeita. Pitkähiuksisella on sitäpaitsi tukka aina kiinni huulissa. Nyt sitten sattui hihaani tarttumaan tämä Maybellinen huulikiilto.

Levityspää on viisto ja muovinen, johon saa massaa ruuvaamalla toisesta päästä. Siistimpi kuin vaahtomuovipäiset levittimet.

Värikin aika naturelli kämmenselällä.
Kaikista paras juttu on se, että tämä ei ole sellainen tahmean liimamainen kiilto. Pysyy huulissakin paremmin. En nyt osaa sitten sanoa, pullistaako se huulia, mutta kun sitä levittää, tunne on hiukan samantapainen, viileä, ihan kuin hammastahnaa joutuisi huuliin. Tosin se ei oikein mintulta tuoksu vaan....hmmmm....hiukan appelsiiniin vivahtavalta. Miedosti. Tämä ei varmaankaan jää käyttämättä.

1 kommentti:

  1. Enpä ainakaan minä ole nähnyt meidän marketeissa. Huulikiillot ovat tavallaan ihania, mutta juuri se tahmaisuus ja pienessäkin tuulessa tarttuvat hiukset tekevät niistä epämiellyttäviä. Ne Retropical huulikiillot (pakkaus on vähän korni) "Yves Rokkerilta" ovat aika kivoja kanssa, sääli että sävyjä on vain pari, ne ovat sellaista mössöä, lähinnä kaiketi joku jälkiruokavaahto on oikea sana kuvailemaan niitä ja pysyvät ainakin minulla kivasti. Minä tykkään kanssa tuollaisista twistout tyylisista huulituotteista, ainakin luulen vähemmän bakteereja menevän sisälle tuotteeseen.

    Meillä on muutama lääkäri joka sanoo kauppanimen määrätessään lääkkeen ja sitten kirjoittaa sen generisenä, ensimmäisen kerran pelästyin apteekissa lekurin sekoilleen reseptin kanssa.

    -nina-

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!