lauantai 18. kesäkuuta 2022

ShopShopShop (Feelunique, Zalando, Asos ym.)

Feeluniquella oli alennusmyynti, ja tulihan taas sieltäkin ostettua. Vähän hassuja ostoksia tällaiselle kotoilevalle ja varsin vähän meikkaavalle ihmiselle, katsotaanpa tässä nyt yhden merkin saalis. Lottie London on edullinen brittimerkki, eivätkä nämä onneksi paljoa maksaneet.

En osannut päättää, minkä luomiväripaletin ottaisin, niin otin sitten ne kaikki. Vai mahtoiko tässä ollakaan koko valikoima? Mukaan lähti myös merkin heleyttävä kookospitoinen meikinpohjustusaine, josta tulee myöhemmin postausta. Tuotteet olivat muutaman euron kappale. Tarkastellaanpa nyt lähemmin noita paletteja.




Tuossa on arkimeikkiin sopivia paletteja, kuten The Rose Golds, The Mauves ja The Rusts. otin sitten kuitenkin noita kirkkaampiakin värejä, josko innostuisin kokeilemaan. Perhepiirissä on kyllä nuoria neitejä, joille ne varmaan kelpaisivat, ellen itse käytä. Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi.

Olen pitkän aikaa katsellut kevyttä nahkatakkia itselleni, ja sellainen läytyikin Saksan Amazonista miltei satasen halvemmalta kuin Zalandolta. Merkki on Oakwood ja takki on todella klassisen kaunis, erittäin kevyt ja pehmeää nappanahkaa. 



Zalandon alennusmyynneistä ostin kaksi mekkoa. Kuvakaappaukset ovat Zalandon sivuilta. Varsinkin tuo alimmainen on todella ihana, värit ovat loistavat ja kangas hyvin laskeutuvaa satiinia. Merkki on Niza.


Aldolla on jaloille todella mukavia lenkkareita, joissa on hiukan korkoa. Minulla on entuudestaan kolmet eriväriset korkeavartiset, ja nyt ostin Asokselta nämä Adwiwia-nimiset valkoiset. Kuva kaapattu Youtubesta.

Alaselkäni kiukuttelee edelleen, ja tiistaina sain passituksen ortopedille, koska siellä (sacrumissa) on edelleen murtumia, jotka eivät ole parantuneet ollenkaan. 


Aldon kengät jo ostettuani hoksasin, että Virtanen Boutique Helsingissä myy verkkokaupassaan ortopedisiä kenkiä, ja kun sellaiset puoleen hintaan sai, piti nekin vielä saada. Jospa ne auttaisivat tähän selkäkipuun? Firman sivut olivat kyllä aika huonolla kieliasulla varustetut, joten luulen, että nuo kengt tulevat jostain Kiinasta. Jos ovat hyvät jaloissa, niin hyvä juttu Eivät ne ainakaan paljoa maksaneet. Mitäpä sitä ei tekisi, että tuo selkä tuntuisi paremmalta.

Kirjoittelin aiemmin täällä jokakeväisesti puutarhahössötyksestäni. En ole muistanutkaan mainita, että ostin netistä myös vaaleanpunaisen kielon ja parsan taimia.



Kuvakaappaukset puutarha.com, josta taimet myös ovat peräisin. Parsan taimet olivat yllätyksekseni kuin yli puoli metsiä halkaisijaltaan olevia jättimäisiä hämähäkkejä. Kylmästä keväästä huolimatta kaikki  taimet ovat lähteneet hyvin kasvamaan, ja ehkä ensi keväänä parsaa voi korjata jo omasta maasta. Odotan (ja toivon) myös kielojen vielä kukkivan, kunhan tuosta kasvavat.

4 kommenttia:

  1. Oakwood kuulostaa tutulta tuotemerkiltä, mielestäni tilasin Zalandolta niitten nahkatakkeja kokeiluun. Siinä vaiheessa kun ei edes XXXL mennyt hartioista niin ajattelin että jeesus, tälläiset takit ei taida olla minua varten :DD olis siis kiva löytää tuollainen rotsi mutta en pidä tuosta mallista joka tavallaan jätetään auki, ja sitten kun on harteikas ja paksut käsivarret niin hankala löytää. Yksi konjakinruskea aito nahkatakki mulla on, kertaakaan en ole pitänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on varmaan niin luirut hartiat, ettei tuota ongelmaa ole ollut!

      Poista
  2. Itse en ole testannut Lottie londonia, mutta viime aikoina merkki tuntunut olevan jonkin verran esillä. Ehkäpä siksi kun tuli Suomeen myyntiin. Kiva jos teet postausta pohjustusvoiteesta:) Vaikuttaa kivalta, tykkään tiettyinä vuodenaikoina heleyttävistä pohjustajista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus pitää kokeilla tällaisia halpismerkkejäkin! Nuo luomivärit tuntuvat ihan toimivilta.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!