keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Etude House Oh~m'Eye Lash ripsivärinpohjustin

Etude Housen ripsivärinpohjustaja. Hinta netissä alle kympin postikuluineen.

Ripsivärinpohjustajissa seuraavaksi arviossa korealaisen Etude Housen Oh~m'Eye Lash, joka on jo pitkään ollut suosikkini. Tässä pohjustajassa on ihan tavallinen kierreharja ja massa on valkoisensorttista, mikä ei kuitenkaan näy ripsissä pahemmin (aloin epäillä, että tuubi vetelee viimeisiään, mikä on hyvin mahdollista).


Tässä taas tököttiä vain oikeassa silmässä, eli vasemmalla. 
Mahtoiko tämäkin hiukan nostaa ripsiä, sillä ne erottuvat oikeassa silmässä paremmin kuin vasemmassa?

Tässä kuvassa pohjustajan päällä samaa ripsaria kuin edellisessä testissä, eli Rimmelin Lash Accelerator Endless Mascaraa.
Hmmm. Jäi taas hiukan paakkuisen näköiseksi, mutta ripset vaikuttavat runsaammilta, vai mitä muut katsojat arvelevat?

Vasen silmä on taaskin näissä kuvissa ihan luonnontilassa. Ripsentaivutinta en käyttänyt nytkään.

Tässä vielä ripset lopuksi harjattuina.
8 kommenttia:

 1. Kihartaahan tuo ja aika paljonkin. Näillähän on top coat mascarakin (ja paljon muitakin tuotteita) Oletko sitä kokeillut? Ja se tärkein kysymys, nämä kuidut kun tuppaavat ainakin minulla varisemaan siinä 6-8 tunnin jälkeen ja se on hirveää (oikein kimakalla äänellä sanottuna) miten tämä kestää?

  -nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä top coatia olen vain katsellut, mutta en vielä hankkinut. Tuntuu vähän turhuudelta?

   Poista
  2. Turhuus... well se on katsojan silmissä, joku voisi pohjustajankin sanoa turhuudeksi ;) Minä kun en siistiä sisätyötä tee aina tee, toivoisin mascaralta kestoa pienessä tihkussa. Ja kyllä tiedän waterproof versiot, mutta se haju joka niissä on kammottaa ja useat niistä saavat silmät vetistämään (ja tiedän olevani outo :D )

   -nina-

   Poista
  3. Jos top coatin virkana on taata ripsarin pysyvyys, niin eikö se homma tule toimitettua meikinfiksausspraylla? Ainakin olen kuvitellut, että se auttaa. Pitänee perehtyä asiaan paremmin...

   Poista
 2. Hyvin kestää ripsissä, tämä on ollut minun lempparini ja mielestäni parempi kuin tuo Diorin, josta tulee seuraava katsaus. Minä en tuossa primerissä nähnyt mitään erillisiä haituvia, eikä se jäänyt valkoisena massana ripsiin, kuten jotkut primerit tekevät.

  VastaaPoista
 3. Hauska, että sinulla on kokemusta näistä pohjustajista. Minun on totta vie tunnustettava, että tiesin näiden olemassa olon, mutta millään tavalla en ole niitä kokeillut. Ellei nyt sitten lasketa sitä Lorkun ensimmäistä kaksivaihemaskaraa, jossa oli valkoinen massa. Siitä en tykkännyt ja siksi kaikki pohjustajat sitten jäi.

  Kiitos postauksesta. Jään mielenkiinnolla odottamaan arviota Dioristakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, varmaankin nyt vakuutuit, että ne ovat omalla tavallaan hyödyllisiä, vai mitä ajattelet?

   Poista
 4. Nyt on sitten Diorkin arvioitu :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!