maanantai 6. toukokuuta 2013

Shoppailua #3 - kosmetiikkaa pikkurahalla

Pysytäänpä edelleen eBayssa. Kuten kaikki tietävät, kosmetiikan osto postimyynneistä voi olla hiukan haastavaa, varsinkin jos on kyse värikosmetiikasta. Voiteista ei oikein tiedä, vaikka ne ostaisi tavallisestakin kaupasta, sillä ainakin Suomessa ollaan näytteitten kanssa paljon nuukempia kuin maailmalla.

eBaysta saa ihan pikkurahalla, halvimmillaan vain postimaksun maksamalla kosmetiikkanäytteitä. Riittää kun valitsee kategoriaksi "Health & Beauty" ja kirjoittaa hakukenttään sanan "samples".
Toinen kätevä juttu on ostaa sieltä minikokoja (hakusana "travel size"), jotka ovat matkoille käteviä.  Myös käsilaukkukoon minipulloissa löytyy parfyymeja.

Jos myyjä myy myös täysikokoisia tuotteita, usein kokeilupakkauksen ostettuaan saa samanhintaisen alennuksen jos tuotteen hyväksi havaitsee ja haluaa sitten täysikokoisen, mikä onkin kätevää. Minulla on tällä hetkellä menossa kahden nestemäisen mineraalimeikkipohjan kokeilu, ja todennäköisesti päädyn ainakin sitä toista ostamaan myös täysikokoisen, kunhan se on käytetty (oli aika iso testeri).

Jos ostat samalta myyjältä useamman tuotteen, muista aina ennen maksamista pyytää häntä lähettämään ne samassa paketissa ja lähettämään laskun sen mukaisine postikuluineen.

Joskus, jos siis myyjä myöntää alennusta useamman tavaran yhdistetyistä postikuluista, tämä tulee automaattisesti kalkuleerattua ennenkuin maksat, joten tarkista summa ja postit ja tarpeen mukaan ota yhteyttä myyjään.

Kannattaa huomata, että eBayssa liikkuu paljon väärennettyä kosmetiikkaa, mutta uskon, että näytteet ja minikoot ovat sentään useimmiten aitoa tavaraa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!