sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Luomupuhdistusmaito testauksessa

En oikein tiedä, pitäisikö sitä vaihtaa kaikki kosmetiikkansa luomujuttuihin. Jokatapauksessa täytyy hiukan tutkailla tuotteita mitä on saatavilla.

Olin tänään ystävättäreni luona kylässä ja meidänoli tarkoitus lähteä ulos, mutta asia kutistuikin "leukaperien verryttelyksi" hänen luonaan viinipullon ääressä. Aika meni vähän äkkiä... Minulla oli naamassani aikamoinen meikki juuri uloslähtöä silmälläpitäen, ja kun palasin kotiin, olikin hyvä tilaisuus kokeilla uutta kasvojenpuhdistusainetta, jonka pitäisi siis poistaa meikkikin samalla.


Green People Gentle Cleanser & Make-up Remover

Joskus tuntuu niin älyttömältä tuhertaa monen pullon kanssa, tarkoitan siis silmämeikinpoistoainetta ja kasvojenpuhdistajaa ja kasvovettä, joten olisi kiva hoitaa kaikki kerralla. Entuudestaan tiedän, että vedenkestävä meikki ei lähde monellakaan puhdistusmaidolla, joten minulla oli suuria epäilyksiä tästäkin.

Kas kummaa, se toimikin! INCI-listaa kun tutkin, siinä oli kärkikaartissa palmuöljy, jonka käytössä on omat ongelmansa, joista jo kirjoittelinkin aiemmin. Kuitenkin tuotteen esittelyn lopussa sanotaan, että voiteessa on reilun kaupan aineksia & luomuainesosia.

Katsotaanpa, miltä naama näyttää huomenna, sillä viikolla lisäsin tavalliseen yövoiteeseeni silkkiproteiinia, ja naamani alkoi välittömästi kukkia, eli jonkinlaista finniröhelmää on molemmissa poskissa ja toivon siitä pääseväni eroon (muuta syytä en sille keksi kuin ne muutama silkkiproteiinipisara). Tässä puhdistusmaidossa on ihoa rauhoittavia ainesosia, kuten kamomillaa ja aaloeta.

Tällä hetkellä siis hyvät pisteet meikin poistosta tälle putsarille. Jos röhelmä on huomenna rauhoittunut naamassani, niin voisin nähdä ainoastaan hinnan tämän putsarin huonona puolena. Toisaalta onhan se iso pullo...

Kerron huomenna, miltä tilanne näppylöiden kanssa näyttää, nyton silkkiproteiiniterästyskin jätetty yövoiteesta pois.


5 kommenttia:

 1. Halvempihan tuo on, kuin REN:in puteli, minkä luokittelin keskihintaiseksi, noin suunnilleen... Siis koskaan, ikinä ei pidä katsoa pullon/purnukun hintaa pelkän ulkonäön perusteella, vain faktat antavat oikean tiedon, eli siis litra ja kilohinnat ja sitten kun käyttää, se tieto riittääkö enemmän kuin viikon ;) Mitä katselin tuon litrahinta taitaisi pyöriä siellä 110 euron hujakoilla?

  Pakkauskoot ja hinnat ovat suurempia hupejani tuotteita tutkiessa, hajuvesipullot luokittelen ekokatastrofeiksi, hetken kun miettii minkä verran tilaa vie 30-50 ml ja katsoo sitten sitä hajuvesipulloa.. liki sama juttu purkkirasvojen kanssa (ei ne tuubitkaan aina parempia ole) Oikeasti tuotteen hinta voisi jopa pudota, jos tuote pakattaisiin toisenlaiseen pulloon/purkkiin, koska tuote pudottaisi logistisia kuluja (kuljetus, säilytys varastoissa ja kaupoissa)

  Hyi, minua ei saa raivota sunnuntai aamuna ;)

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Olet oikeassa. Tämäkin putsari on todella riittoisaa, joten minulta se saa paikan hyllyssäni luottotuotteiden seassa, sillä pidin siitä. Sitäpaitsi se on tarpeeksi juoksevaa, joten sen saa hyvin pakattua reissuille pikkupulloon.

  VastaaPoista
 3. Minua kiinnostaisi tällainen sarja:
  http://www.facehelsinki.fi/denova.html
  Ei tosi luomua, mutta luonnollisia ainesosia kuitenkin eikä eläinkoetestauksia. Tuotteet eivät vaikuta ihan älyttömän kalliilta, ja löytyy monelle ihotyypille.
  Jos hankkisi uudet hienot purkit ja putelit niin ehkä sitä sitten saisi itseään sen verran niskasta kiinni että viitsisi edes pestä ja rasvata naamansa aamuin illoin.
  Muuten miten välttämättömänä pidät kasvojen aamupesua? Minä olen aina miettinyt, että miksi silloinkin pitää pestä, jos ei ole mitään älytöntä ihon rasvaisuus- tai akneongelmaa?

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuokin sarja.

  Olen tullut jo kauan sitten siihen tulokseen, että liika peseminen vaan ärsyttää ihoa - ainakin minun aihoani. Aamuisin harvemmin sitä putsailenkaan sen kumemmin, ellen laita meikkiä naamaani. Muistan joskus aiheesta olleen myös keskustelua jollain palstalla, ja monet muutkin olivat tulleet samaan tulokseen.

  VastaaPoista
 5. Denova Pro on Ziajan linja ja minä ainakin olen tykästynyt Ziajan tuotteisiin (Ziaja on puolalainen yritys)

  En minäkään aamuisin pese nassua, illalla puhdistan huolella ja rasvaan, missä se yöllä olisi likaantunut? Aamuisin suihkussa huuhtelen vedellä ja käytän kasvovettä (siinäkin taitaa olla toinen liikaa..) sitten rasvaan. Siitä rasvaamisesta, en varmaan olisi niin säännöllinen itsekään, jos ei naama kertoisi tarpeesta, niin kamalasti kiristää ja hilseilee ilman rasvaamista ja rasvata en viitsi ns likaista nassua :)

  Tässä kohtaan tulee taas nämä bodylotionit ja vartalovoit, minä olen tosi laiska käyttäjä niiden kanssa, kun ei tunnu tarvetta en varmasti vetele niitä iholle, jos taas on iho kuivuu olen aivan varmasti jossain purkissa kiinni. Eli kai se tarpeesta on kiinni?

  -nina-

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!