tiistai 14. toukokuuta 2013

Kolmen päivän ripsiväri

Nyt sitä odotetaan kuin kuuta nousevaa: kolmen päivän ripsiväriä siis. Onhan näitä vastaavia esim. Loracilla (myös 3 pvää) ja Eyelurella (45 päivän maskara, joka ehkä enemmänkin on ripsien ja kulmien värjäysaine kuin maskara).

Max Factorin uutuus ilmestyy eksklusiivisesti Bootseihin 12. kesäkuuta.

Niin siis mitä? Siis ripsiväri, joka kestää 72 tuntia! Voit käyttää omaa ripsariasi sen päällä, koska puhdistettaessa tämä ripsari ei lähde alta pois. Bootseissa on jo jonotuslistakin maskaraa himoitseville, ja se tulee maksamaan £18.99, eli aikast kallis merkin ripsariksi, mutta varmaan sitten sen väärti. Kuulin jo maailmalta kehuja siitä.

Sääli, ettei Boots toimita enää Suomeen (pistäkää sinne kiukkuista meiliä asiasta!!!), aion itse kyllä hankkia tuon ripsivärin ensi tilassa, sillä se kuulostaa todella hyvältä (lue: helppokäyttöiseltä).

Niin ja milläkö sen saa pois? Jos katsot ihan tarkasti tuota kuvaa, niin putkilon toisessa päässä on poistoaine. Tosin kuulin sen kyllä tuon 72 tunnin jälkeen kuluvankin pois hienokseltaan.

Siis tätä Max Factorin 3 Day Mascara Lashfinityä nyt sitten odotellaan ja toivotaan, että suomalaisetkin asiakkaat saisivat sen näppeihinsä pian.

PS: Tuo maskara olisi LivBoxissa aika kova juttu!

3 kommenttia:

 1. Miten nyt kummasti on sellainen mielikuva, että tälläinen oli jo liki kymmenen vuotta sitten markkinoilla suomessa? En kyllä valmistajaa muista, mutta kestoksi luvatiin 3 pvä. Totuus oli: Toisen päivän illalla karisi pikkuhiljaa pois, kolmantena päivänä oli lähtenyt jännästi pois, eli oli ns. värittömiä paikkoja ja näitä värillisiä kohtia. Poisto oli tuskaa, mutta kesällä viikonloppu reissuun ihan omiaan.

  En tarkkaan muista miten putelin sain haltuuni, muistikuva on, että se oli näyte jonka sain ihan marketista jonkun toisen tuotteen kylkeen (sellainen musta mascara tuubi se oli n 4 ml..?)

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Minä en ole kauheasti ollut Suomessa yli viiteentoista vuoteen, joten en osaa sanoa tuosta...jospa se on tuo Loracin ripsari? Tästä uudesta luvataan paljon, siis ettei ole "flaky" ja karise pois, mutta sepä sitten nähdään kun se putkahtaa markkinoille.

  VastaaPoista
 3. Silloin kymmenisen vuotta sitten merkki oli myös Max Factor, Lash Tint Mascara, niin ja todella huonoa oli.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!