torstai 2. toukokuuta 2013

Keskiviikkoa - ja luuletteluja

Sain toissapäivänä jonkinlaisen "röykkytaudin" ja eilen illalla piti hakea siihen antibioottikuuri kun ei enää nukkumisesta ollut tulla mitään. Eikä koko ajan yskivä kaveri pienellä paatilla ole hauska nukkumiskumppani.

Tänään päivä hiukan parempi ja edelleen hotellissa muiden huidellessa jossakin merellä. Totesin tarvitsevani uuden matkakäsilaukun (ihanko totta, uusi käsilaukku, enpä olisi mitenkään arvannut....!).


Tai olisihan sieltä löytynyt montakin kivaa ja tarpeeksi suurta, joka vetää myös sisälleen tämän MacBookin, mutta sain hillittyä itseni - onhan noita laukkuja jo ihan tuskaksi saakka kotona ja nettihuutokauppaankin laitoin jo niitä myytäväksi. Tähän veskaan saa passin ja paperit hyvin sivutaskuun, josta niitä ei ihan helposti kukaan kuitenkaan vohki.

Ollessani hortoilemassa tuolla ostoskeskuksessa, tein yhtäkkiä sellaisen havainnon, että nuorilla (joita siellä oli tänään paljon) ei oikeastaan kenelläkään ollut huono iho. Tai siis sellaista en nähnyt kenelläkään vastaantulleella. Johtuneeko siitä, että näillä saarilla on puhdas ilma, ruoka tuotetaan paikallisesti, syödään paljon kalaa ja se lihakin, mitä tuotetaan laiduntelee vehreissä maisemissa kesät, talvet, eikä tarvitse keinorehua. Ei ole mitään hormonilihaa. Samoin vilja, kasvikset ja hedelmät kasvavat suhtkoht itsekseen tuliperäisessä maassa. Johtuneeko puhtaasta ruoasta ja katolisesta uskosta, joka ei hyvällä katso esiaviollisia suhteita ja niinpä e-pillereitäkään ei niin tarvitse (tämä viimeinen siis oma mielikuvani, voi osua ihan harhaankin).

Sää on myös kostea, ja vaikka kovatkin tuulenpuuskat tuirevtelevat ja kuivattavat ihoa, tuntuu ihan siltä kuin olisi kasvohoidossa (-hieronnassa!) käyneeltä kun tulee sisälle. Posket punoittavat ja veri kiertää. Vesi on mineraalipitoista ja puhdasta. Täällähän pitäisi olla kylpylä, ja yhtä ruvettiinkin rakentamaan, mutta rahat loppuivat kesken kaiken, ja pankeilta ei lainoitusta tipu.

Kävin katsastamassa muutaman kaupan, joissa oli kyllä rasvaisen ihon tuotteita myynnissä, mutta ei varsinaisesti mitään aknen hoitoon. Aika hassua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!