torstai 23. toukokuuta 2013

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Sitten Diorin ripsariprimeriin. Jälleen samalla systeemillä, eli että oikea silmä (vasemmalla puolella kuvassa) meikataan ensin, eikä ripsientaivutinta käytetä.

Tämä oli putkiloista suurin.

Ylhäällä Diorin harja ja alempana Etude Housen primerin harja. Viimeksimainitusta tuotteesta jo kirjoittelinkin arvion. Viimeksimainittu harja näkyy hiukan tahriintuneen jossakin välissä ripsiväriin, sillä ihan noin likaisen väristä se ei alunperin ole (muistaakseni).

Alkutilanne, oikeassa silmässä pohjustinta. Näyttää aikalailla samalta kuin nuo aiemmatkin, mutta minun mielestäni ei nosta/kiharra ripsiä ihan niin hyvin kuin aiemmin testaamani.

Saman Rimmelin ripsarin kanssa kuin aiemmatkin testaukset. Meikattuna edelleen vain oikea silmä.

Molemmat silmät pohjustettuina ja ripsarin kanssa.

Summa summarum: Eivätpä nämä näytä niin paljoa eroavan toisistaan, paitsi kukkaroa laihduttavien vaikutustensa ansiosta. Vai mitä mieltä olette?

Joka tapauksessa täytyy sanoa, että kyllä pohjustajalla saa pituutta ja tuuheutta ripsiin, senhän näkee jo alkutilannekuvasta verrattuna täysin laittamattomaan silmään. Ehkä pitäisi vielä jossain vaiheessa napata kuva silmistä pelkällä ripsarilla.

Pohjustustuotteista tulee lähitulevaisuudessa lisää arvioita, joten pysykäähän linjoilla!

5 kommenttia:

 1. Vannon juuri tämän Diorin version nimeen! :) Mun ripsissä toimii todella hyvin, paljon paremmin kuin mikään muu kokeilemani pohjustaja :)

  VastaaPoista
 2. Huijaakohan nuo kuvat, minusta näyttää kuin tuo olisi pidentänyt ripsiä eniten? Tosin ei kiharra niin kauniisti kuin muut, mutta sehän on paljon kiinni harjasta. Mutta tämä vahvisti oman mielikuvani, ei se hinta aina kosmetiikassa kerro parhaimmuutta, sieltä ala- ja keskihinta luokasta voi löytää hyvää tavaraa, voi tosin vaatia useamman erehdyksenkin tai loputonta bloggauksien lukemista. Oli kiva kun jaksoit näin monesta tehdä vertailun :)

  -nina-

  VastaaPoista
 3. Tällä pohjustajalla ripset jäivät ohuemmiksi, ja kärjet varsinkin olivat ohuet, eli se voi ehkä hämätä katsojaa. Itse olen pitänyt tästä kaikista vähiten, mutta eiköhän sekin tule käytettyä. Ehkä tuosta runsauttavan vaikutuksen vähäisemmyydestä voisi sopia paremminkin tavalliseen arkimeikkiin, ja noilla muilla pohjustaa varsinkin juhlameikkiä, joka saakin olla hiukan paksumpi.

  VastaaPoista
 4. Hih, minä tykkäsin näistä ripsistä enemmän. Jäävät ihanan luonnollisen, mutta kuitenkin massiivisen näköisiksi. Eli ripset ovat siitimmän näköiset. Tosin nyt olen tyytyväinen ripsiini, olen saanut ne takaisin hoitoaineilla, mutta kyllähän sitä kiinnostaisi kokeilla pohjustajaa, että tykkäisinkö niistä nykyään? :)

  Jään odottelemaan lisää postauksiasi. ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä, tosin sitä ei kyllä kauempaa katsoan huomaa verrattuna noihin toisiin pohjustajiin. Eli eroa ei paljoa ole.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!