maanantai 20. toukokuuta 2013

Kummallinen ostos

Olen jo pitkään luvannut tarkempia postauksia ripsivärinpohjustimista, ja tässä tulee ensimmäinen, eli katsaus siitä, miten Shiseidon Majolica Majorca Lash Bone Eyelash Base toimii.Omani olen ostanut joltakin reissulta, mutta netistä näitä saa muistaakseni parilla kympillä. Tässä tuotelupaus:

Shiseido Majolica Majorca Lash Bone Lash Bone Black EyeLash Base is a semi-transparent base essence makes your eyelashes longer, curler and more volumized no matter which mascara you apply later on.This waterproof formula provides a high resistant to sweat, water & sebum, results in a far more long-lasting eyelashes. The specialized comb-style brush makes your eyelashes defining and easier to apply mascara later on.

Olen alusta lähtien ihmetellyt tätä pohjustajaa täällä blogissakin, sillä se on aika erikoinen. Massa itsessään on läpinäkyvää, siinä on harvakseltaan pieniä mustia kuituja ja harja on oikeastaan väärinpäinkäännnetty kampa.

En aikaisemmin oikein tajunnut jujua tuossa kammassa, mutta nyt ymmärrän, että sen tyvipuolella, joka kaartuu silmänsuuntaisesti, voi taivuttaa ripsiä ylöspäin ja samalla lisätä ripsien tyveen kumallekin puolelle ainetta. Kammalla saa taas eroteltua ripset hyvin.

Koska olen äärettömän laiska käyttämään ripsentaivutinta, tämä sopi minulle hyvin.


Tässä kuvassa vasemmalla (siis oikeassa silmässä) Shiseidoa, vasen silmä ihan "au naturel".

Nyt aloin ihan ensimmäistä kertaa hoksata, että kylläpä ripset kihartuivatkin, ja jopa noista onnettoman näköisistä ja harvoista kuiduista oli apua. Itse asiassa en olisi tarvinnut mitään ripsiväriä päälle ollenkaan!


Nyt oikeassa silmässä myös ripsiväriä, vasen vielä ilman mitään tököttejä.

Ensimmäinen ripsari, joka käteen osui, oli Rimmelin Lash Accelerator Endless Mascara, ja koska pohjustus oli jo sinällään tukeva, ripsiväri jäi hiukan kokkareiseksi. Ehkä ripsiväri saisi olla notkeampaa tämän pohjustusaineen kanssa? Edelleen myös mietin, että pitääkö siihen päälle tosiaankaan laittaa mitään, ja jos pitää, niin riittäisikö joku pidentävä ripsiväri, jossa on palloharja, ja kävisin läpi vain ripsien kärjet? 

Tämä voisi vaikuttaa hyvältä idealta.

Kaikenkaikkiaan tämä Lash Bone on ihan kelpo tavaraa, mutta kuuluu siihen kategoriaan kosmetiikkaa, jota pitää opetella käyttämään. Tykkäsin tuosta kihartavasta vaikutuksesta, joka todellakin pysyi hyvin. Ne harvat kuituhaituvat myös näyttivät toimittaneen virkansa yllättävänkin hyvin (olin muuten eka kertaa putkilon avatessani vähintäänkin ymmälläni liimamaisesta koostumuksesta ja niistä harvoista haituvista, joita siinä näkyi).

Kannattaa siis kokeilla!

4 kommenttia:

 1. Minä olen niin oldschool kasvatti, että tummin kohta on silmän lähellä ripsivärissä :) mutta luulisin tietäväni mikä ripsari tuohon käy, se lumenen perusripsari mikä on usein tarjouksessa kaupoissa (musta tuubi, väittää olevansa volymizing, mitä ei todellakaan ole) tai vanha kunnon great lash, tai oma pika suosikkini E.L.F.:in mineral infused mascara (vähän vaikea poistaa on jotenkin roiske kestävä) Kaikki nuo ovat niitä alle kympin ripsareita, mitä keräilee laukun pohjalle hätätapauksien varalle -siis ainakin minä keräilen ;) Eli sellainen vetelähkö ripsari, missä on hiukan levällään harjakset (tai se "kuminen" harja) Tai sitten mikä tahansa ripsari sillä palloharjalla... niitä muuten saa tilattua ns. kertakäyttöisenä (disposable/hygiene on kategoria yleensä), voi olla Ebayssäkin (siis todennäköisesti on ;) mutta omani tilasin UK:sta Love Make Up:sta. Pari hutiostos ripsaria olen niillä käyttänyt loppuun.

  Kaikki ovat hiukan ihmetelleet massaa tässä pohjustajassa, mutta kukaan ei mitään huonoa ole tästä sanonut.

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Niin, pitäisi aina tutkia, miten se massa toimii, ennenkuin alkaa arvioida mitään tuotetta.

  Täytyy ottaa rechallenge ja kaivaa jostakin pallopääripsari, tietääkseni minulla pitäisi olla jossakin Kikon sellainen.

  Se kyllä yllätti, että mielestäni tuo menee ilman ripsiväriäkin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Tämä mascara on minusta kaikista vaikein ostos muutenkin, tietenkin blogit antavat osviittaa minkälainen se on, mutta minulla useat ripsarit tippuvat alaluomelle (joko varisee tai muuten vain tuhrii) sitten kun löydän hyvän ostan aina varastoon pari kolme kappaletta ;)

  Tuonhan piti kuivua läpinäkyväksi ja mukana on mustia hahtuvia, toiset sanovat niiden vain jäävän sojottamaan ilman ripsaria. Satut ilmeisti olemaan niitä onnellisia joilla hahtuvat asettuvat oikein, minulla usein kaikki kuidut sojottavat ihan vääriin suuntiin.

  -nina-

  VastaaPoista
 4. Kaipa kampasin ripseni huolellisesti. Minusta ripsistä tuli erittäin hyvän näköiset ilman ripsariakin, kiiltävät, kaartuvat, pidemmät ja ah, niin mustat!

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!