perjantai 24. toukokuuta 2013

Toinen omituinen ostos

Näitä nyt näkyy löytyvän... Haksahdin siis ostamaan Guerlainin Kiss Kiss Lipliftin. Ainakin hylsy on komea. Sephora sanoo tästä tuotteesta seuraavaa:

What it is:
A lip color primer, base treatment stick.

What it is formulated to do:
An indispensable match for your lipstick, the first smoothing base in stick form that defines, smoothes, and plumps the lips, leaving them perfectly prepared for lasting lipstick hold. The new formula includes microbeads that expand as soon as they are in contact with the natural moisture of your lips adding volume and contour.

What else you need to know:
KissKiss Liplift comes in a new gilded metal case designed by the talented jeweler Herve Van Der Straeten.


Hieno on hylsy.
Itse tökötti on ihonväristä, mutta ei luojan kiitos tuoksu yhtä voimakkaasti kuin Guerlainin huulipunat yleensä. Itse asiassa tuoksu tuntuu...hmmm....vienon toffeiselta.

Minusta tämä ei kyllä toiminut oikein mitenkään. Huulipunaa oli jopa hiukan vaikea saada siististi tämän pohjustimen päälle. Pitäisikö tuota väriä laittaa yli huulien reunojen, vai ei? Ei ihan minulle selvinnyt. Eikä se mitään tuntunut huulia pullistavankaan. Huulipuna ei pysynyt huulissa yhtään sen kummemmin (käytetty huulipuna Elizabeth Ardenin Ceramide Plump Perfect Lipstick, joka yleensä pysyy huulilla suhteellisen hyvin itsekseenkin).


Tällä hetkellä koko huulenpohjustaja vaikuttaa hiukan turhakkeelta.

Hmmm....jotenkin nuhjuisen näköistä on huulipuna tämän pohjustimen päällä.


3 kommenttia:

 1. Kyllä se kuuluu laittaa just huultenrajoille asti ja stop. Tämä on niitä tuotteita joista toiset tykkää ja toiset ei. Ei ainakaan auttanut minua ;)

  En vielä ole löytänyt tuotetta joka pitäisi minulla huulipunan yli syömisen... mutta kaiketi sekin on yksilöllistä ja syömistapoihin liittyvä, tai magiaa. Hyvä puoli on: saapahan kuluttaa äyräiden yli tulevaa huulipuna varastoa :D

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Juu, samoilla linjoilla ollaan ko. tuotteesta. Olen kuitenkin päättänyt käyttää sen loppuun, sopii jotenkin kiiltopunien alle. Mattapunien kanssa se on ihan liian kuiva pohjustaja. Kuivahuulisille se ei sovi ollenkaan, on kyllä sellaista tököttiä. :)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuon päälle ei oikein huulipuna edes tarttunut kunnolla.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!