perjantai 31. toukokuuta 2013

Missä ollaan?

Kesän kunniaksi pientä päänvaivaamista tässä postauksessa. Kysymys siis kuuluu, että missä ollaan, mikä maa? Katsele kuvat läpi ja ehdota oikeaa vastausta.

Eräs aukiokin on nimetty tämän veistoksen mukaan.
Roskapöntöt voivat siellä näyttää vaikka tältä.
Yksi paikkakunnan moniselitteisistä taideteoksista.
Tämä taideteos on varsin keskeisellä paikalla.
Paikkakunnnalta löytyy myös tämä iloisennäköinen patsas. Näitä patsaita on kolmekymmentä piilotettuna jokirannassa. Käypä kurkkaamassa, löydätkö ne kaikki!

7 kommenttia:

 1. Kävitkö Joken kyydissä? Brunossa kävimme joskus syömässä työn ohessa :)

  Näin ainakin maasta ja kaupungista epäilen...

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Jokke Jokijuna, Turkua epäilen....

  -nina-

  VastaaPoista
 3. Katsoin kuvat läpi ja meinasin veikata Bangkokia, mutta ehkei tarvitse kuitenkaan niin pitkälle matkustaa! Ensin alkoi viimeinen pikkuveistos tuoda työmuistot mieleen parin kolmen vuoden takaa ja sitten alkoi ensimmäinenkin veistos näyttää tutulta. Elefantin viereisessä rakennuksessa on aika hyvä salaattibuffet.

  VastaaPoista
 4. Turkuhan se on. Nämä vaan olivat minullekin uutuuksia. Kuten jokijunakin, vaikka sitä en kokeillutkaan. Rotaryklubillamme oli opastettu kävely ohjelmistossa torstaina.

  VastaaPoista
 5. Norsu kyllä toi ehdottomasti Bangkokin mieleen :) Apinaroskikset minulle kaupungin kavalsivat. Jokke Jokijunasta luin Pirkka lehdestä pari tuntia aiemmin, siksi kysyin oletko jo ajelulla käynyt ja jokilaiva Bruno II on hieno paikka syödä, tosin palvelussa on joskus "hieman" toivomisen varaa, mutta maisemat on kivat.

  -nina-

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!