keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Lomakynnet #2

Niin sitten tuli kaksi viikkoa täyteen punaisilla lomakynsillä. Ne olivat tänä aikana oikein suurkulutuksessa, mutta hyvin pysyivät. Juurikasvu vaan alkoi näkyä, kuten kuvasta huomaa.
Hiukan minäkin ihmettelin kynsien kuorimista pois, mutta eipä se sitten ollut temppu eikä mikään. Meni ihan hömppäjuttuja selatessa läppärin ruudulta. Eikä siihen tarvittu kuin vanua ja kynsilakanpoistoainetta (tuotesivulla olevassa videossa homma hoidettiin jollain poistokitillä ja työkalulla), vaikka puhdas asetoni on kuulemma parempaa.

Sitten vaan rullasin kynsilakanpoistoaineeseen kostutetun vanusuikaleen kynnen ympärille. Ohjevideossa kynsi kiedottiin vielä folioon ja odotettiin 15 min, mutta minullapa ei sattunut foliota olemaan, enkä ihan niin kauaa myöskään tarkalleen ottaen odotellut, vaan välillä sitten ihan vaan toisella kynnellä kokeilin, milloin lakka lähtee liuskoina.Ja lähtihän se ihan vaan kynnellä kaapaisemalla. Tässä huomasin muuten sen, että kannattaa laittaa pohjustusaine ihan reunoja myöten, sillä pari kynttä oli tiukemmassa, eikä niistä saanut heti minkäänlaista soiroa reunasta lähtien.
Tällaisina kliisuina lakka lähti pois, kun sitä oli ensin hiukan hautonut. Toisinsanoen oikein helpot ja kauniina pysyneet lomakynnet, lomalla kun ei jaksaisi tuhertaa kynsien kanssa sen kummemmin. Seuraavan kerran laitan ne jo ihan rutiinilla ja osaan laittaa ohuemmat kerrokset, tällä ekalla kerralla kun parissa kynnessä oli sellainen hiukan paksumpi kohta, jota ei kyllä paljoa huomannut, mutta jota piti nyplätä sormin koko ajan.

2 kommenttia:

 1. Foliohan kuuluu kodin perusjuttuihin, soodan, etikan, sukkahousujen ja elmukelmun kanssa -näillä pärjää jo melkein maailmanlopusta ;) Tarttuiko noihin "lämpäreisiin" kynsien päälikerrosta vai pelkkä kynsien primeri? Jotkut ovat kertoneet Ameriikan ihmemaassa kynsien päälikerroksen lähteneen samalla (voi myös johtua huonosta primerin levityksestä, mistä näitä tietää)
  Itku nyt haluan vielä enemmän tälläistä, mutta kun on noin "iso ostos" pitää saada käytettyä varastoja aika paljon pois... Minulla on vaatekomero täynnä kosmetiikkaa ja koko vessa... eli periaatteeni on ollut 2 saman tyyliistä tuotetta (esim. kynsituote = kynsilakka ja käsirasva/kynsinauhaöljy) pitää kulua loppuun ennen kuin saa samanlaisen tuoda sisään tai jos on yli 50 euroa, pitää saada samasta arvosta samantyylisiä tuotteita pois. Aika outo periaate, mutta ainoa mikä edes hieman hillitsee kipeää tarvetta omistaa kaikkea kosmetiikkaa mitä silmä näkee.
  Tosin tingin periaattesta huomatessani omistavani liki 10 yörasvaa enkä yhtään päivävoidetta, mutta taas tämä mielipuolisuus iski enkä tiennyt minkälaisen haluan, joten ostin samalla istumalla 2 päivävoidetta... (kylläkin mietin hetken loogisesti, koska ei ole kuin yörasvaa, ei minun tarvitse aamulla herätä lainkaan ;)

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Mulla on nyt ollut viime aikoina niin haperot kynnet, että jos kynsistä olisi eilen lähtenyt päälliskerros, ei niistä olisi ainakaan kärkiä jäänyt jäljelle ollenkaan. Kyllä se on vaan se lakka, joka siitä pehmitettynä kuoriutuu

  Ehkä joku ei ole malttanut odottaa sitä 15 min. ne foliokääröt näpeissä ja sitten veistänyt kynsistään kerroksen pois sillä poistotyökalulla, jonka saa erikseen ostaa? Sitä vempainta ei nimittäin kyllä tarvita, mutta primerin laitan ensi kerralla tarkemmin.

  Nyt pieni kuuri Nailtiquesia ja sitten taas tuollaiset kestokynnet.

  Kyllä minäkin mietin tuon Sensationails-pakkauksen ostoa puoli vuotta. Ekaa kertaa kuulin siitä vakkarikauneushoitolani pikkujouluissa. Nyt kun kävin kasvohoidossa ennen reissuani, niin ajattelin, että kyllä mä sen silti ostankin, vaikka kynsilakkoja on laatikoittain.

  Molemmille on oma tarpeensa ja käyttönsä.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!