sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Liikuntapäiväkirja - 13 viikkoa takana + matkasuunnitelmia

Viime viikon salillakäynnit jäivät kokonaan, koska torstaina ja perjantaina olin ihan puolikuollut alkuviikon päivittäisestä patikoinnista Gdanskissa. Jaloissa on todella pahat rakot, vaikka otin sinne mukaan kaksi paria mukavimpia kenkiäni. Nyt en ole voinut liikkua muutakuin joissain Crocksien kaltaisissa pehmeissä kengissä. Arpia kivistää, mutta ilmeisimmin patikoinnista on ollut jotakin hyötyäkin, sillä niin kivistää myös takayläreisien lihaksia. Eli hyvä näin.

Karkkikauppa Gdanskissa.
Muutamassa päivässä Puolassa näköjään tottuu siihen, että mikään ei maksa mitään. Minulla taas (vaikka kuinka nuuka olisinkin) hävisi jo viikonlopun ruokaostoksiin enemmän kuin maksaisin lennoista Gdanskiin ja takaisin. Siltikin, vaikka laskisin lentokenttäkuljetukset ja Turussa bussiliput mukaan hintaan. Lisäksi nyt näyttää ennusteidenkin mukaan tulevan pitkä ja lämmin syksy. Siellä varmaan on edelleen "terassisää".

Voitte varmaan arvata, että varasin uuden reissun. Nyt alkaa olla sesonki ohi, joten majapaikkojenkin hinnat lienevät edullisempia. Kannattaa käyttää booking.com'ia ja varata huoneisto vanhasta kaupungista. Suosittelen, ja on mukavampaa olla vapaammin kuin hotellissa. Jo parilla-kolmellakympillä per yö saa ihan hyvän majapaikan omalla kylppärillä ja keittiöllä. Minulla muuten lennot maksoivat n. 22 euroa tällä(kin kertaa). Halvimmat majoitukset ylipäätäänkin taisivat olla jopa alle kympin euroissa. Hostelleja ja soluasuntoja.

Tällä reissulla voisi jo tehdä viimeiset joululahjaostokset, niin säästyy jouluruuhkilta ja viime hetken paniikilta. Nyt oli ruumaan laitettavan matkalaukun hinta kympin halvempi, eli 15 euroa, joten ostoksia voi tehdä jo hiukan enemmän (mm. kosmetiikkaa). Jos joku buukkailee myös matkaa sinne, niin voin kertoa, että nämä kaikki lisäpalvelut (paitsi lentokenttäkuljetukset) voi ostaa sillä check-in'issä.

Gdanskista muuten pääsee esim. Wizzillä tai Ryanairilla melkein minne tahansa. Itse ajattelin, että Korfulla voisi käydä keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!