tiistai 24. syyskuuta 2013

Nettishoppailua

Eilen oli aika hektinen ilta, sen takia en ehtinyt tännekään kirjoitella. Kytistelin nettihuutokaupassa erästä Nextin kivaa jumpperimekkoa, mutta huutokaupan loppusuoralla läppäri alkoi hidastella, ja mekon sai joku muu :(  Hävisin yhdellä punnalla kisan. Kyllä harmitti, ja oikein kunnolla! Minulla on aikoinaan ollut tuonkaltainen musta mekko, ja se kyllä pidettiin miltei puhki. Kivannäköinen mustien saappaiden tai leggareiden kanssa.

Tämän olisin halunnut niiiin!
Seilasin sitten myöhään yöllä eri maitten nettihuutokauppoja läpi, ja Ranskasta löytyi melkein yhtä hyvä, hiukan erikuvioinen, mutta malli ja merkki on sama.

Kiva tämäkin!
Ei jäänyt luottokortin vingutus ihan siihenkään... Piti saada vielä kengät ja kolme tunikamekkoa.

Hauskat popottimet.


Tähän mekkoon pitää löytää kaistale tekonahkaa helmaan,  en ihan tällaisilla roiskeläpillä lähde minnekään, eikä tuota ole kotiasuksi tarkoitettu.
Monsoonin tunikamekko.
Kiikarissa olisi vielä Elie Taharin kengät ja vaalea trenssi, mutta katsotaan, miten käy. Vaatii taas yömyöhään roikkumista netissä.

Taharin kengät, jotka sopisivat kyllä minun jalkoihini.
Tälle takille olisi käyttöä.
Niin, kaikenlaista kivaa sitä kyllä löytäisi.... Laitan tällä viikolla omia vaatteitani, siis niitä ikävästi päällä roikkuvia, myyntiin. Joku varmaan ilostuu niistä sitten vuorostaan. Harmi vaan, että niissä on sellaisiakin, joita en edes ole ehtinyt juurikaan käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!