perjantai 13. syyskuuta 2013

Liikuntapäiväkirja - 14 viikkoa takana + kosmetiikka-asiaa

Tämän viikon liikunnat salilla luistivat aika hyvin - lukuunottamatta sitä inhoamaani aerobista osuutta, eli tässä tarkoitan nyt "sitä tavallista", eli kuntopyörää tai cross-traineria. Personal trainerin kanssa oli tapaaminen, jossa sitten arvelimme, että lihaksen kehittymisenkin kannalta aerobista osuutta on vaan lisättävä, eli nyt ohjelmassa on kaksi kertaa viikossa joko pilatesta tai giryaa (bokwa on joku uusi juttu, jota hän myös suositteli) x 45 min, ja sitten loput kuntosalia ja kunnon punteilla. Katsotaan siis pari kuukautta näin.

Ei minulla ole tavoitteena mitään hirveitä muskeleita kasvattaa, mutta lisää lihasvoimaa haluaisin. Ajattelin myös, että ikääntyessä lihaskunnon ylläpito tulee kuitenkin aina tärkeämmäksi ja tärkeämmäksi ja siksi on hyvä aloittaa se jo aikaisin. Mutta se aerobinen....jotkut tietty tykkäävät enemmän siitä osasta liikuntaa, mutta minä mieluummin vetelisin rautaa.

Sitten hiukan kosmetiikkahöpinää. Valitin aiemmin Livboxista saamani luomivärin sävystä, joka on ihan pinkki. Kokeilin sitä nyt uudelleen, ja tältä se näytti (iPhone vääristää hiukan väriä ja kuvassa se on sinertävämpi kuin luonnossa).

Menettelee ehkä hiukan hämärämmässä valossa.

Se vaan on kuitenkin PINKKI! Väri on numero 40, Fierce Pink.

Tästä ei nyt ehkä kuitenkaan ihan lemppariani tule, vaikka hyvin värissä on pigmenttiä. Minulla on ihan tarpeeksi monta ihanan lilansävyistä luomiväriä, joita yleensä käytän.

Kirjoittelin aiemmin ihon pitämisestä mattana kesähelteillä. Postauksessa mainittua Elizabeth Ardenin sävyttävää päivävoidetta en löytänyt, mutta käsiin osui saman merkin Pure Finish Mineral Tinted Moisturizer, joka osoittautui oikein loistavaksi! Tämä jää aivan varmasti jatkuvaan käyttöön. Ihosta tulee todella tasaisen ja luonnollisen näköinen ja voide peittää hyvin ihon virheitä ja pysyy naamalla vaikka vähän hikoilisikin.

Arvaatko missä kohden käsivartta on kahden peukalonpään alan verran tuota voidettta? Vastaus tämän postauksen alla. Sävy on 03 Medium.

Tässä vielä pakkaus.

Yleensä en niin hirveästi Yves Rocherin meikeistä pidä, tosin jotkut ripsivärit ovat aika hyviäkin, mutta nyt tein alelaarista tällaisen löydön.

Sunkissed Glow Cheek Stain.

Jos näitä vielä on myynnissä, kannattaa ostaa! Tällä voi loistavasti pidentää rusketustaan ja sillä saa myös erittäin luonnollisen näköisen ihon. Vaaleampi-ihoiset voivat laittaa ohuemman kerroksen ja tummemmat taas kerrostaa tarpeen mukaan. Mitään rajoja ei jää kuten monista aurinkopuutereista joskus saattaa tulla epätasaisia rantuja. Neste on myös helppo levittää sormin. Kokeilin sitä myös huulimeikkinä siveltimellä levittäen ja siihen kun laittaa kiiltoa päälle niin se on siinä. Hyvä ostos.

Tässä sävy näkyy ranteen sisäpuolelle pienelle alueelle pyyhkäistynä.  Kun sävy on näinkin neutraali, sitä voi myös käyttää kasvojen muotoiluun.

Niin ja se voidekysymys: Alue on soikio puolisen senttiä kuvassa näkyvästä luomesta koilliseen. Todella hyvin sulautuu ihon väriin, eikös vaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!