perjantai 20. syyskuuta 2013

Liikuntapäiväkirja - 15 viikkoa takana: "Queen of the Gym!"

Sain sitten luuni hinattua sinne Bokwaan keskiviikkona, mutta hyppely tuntui käyvän alaselälle. Ohjaaja sanoikin, että siinä tapauksessa kannattaa vain nousta päkiöilleen ja jättää hypyt sikseen. Kas kun se alaselälle kävi, koska muut valittelivat polviaan tunnin jälkeen.

Salilla oli 5-vuotissynttärit samaisena keskiviikkona ja tarjolla oli kakkua, kahvia ja kuplivaa. Samalla jaettiin kesäkampanjan palkinnot, ja minä sain pokata pullollisen kuplivaa, logosateenvarjon ja ilmaisen PT-tunnin kesän ahkerimpana salillakävijänä! Tämä antaakin taas pontta pyttyyn (vaikka salaa toivoin vuoden ilmaista liikuntakorttia, mutta sen sai sitten arpajaisissa joku muu).

Pukuhuoneessa oli lähtiessä ihastelevaa naislaumaa ja joku mainitsi tarvitsevansa apua "allien lähdettämisessä" ja minä heti neuvoin oman kikkani: Levypainosta tai giryasta molemmin käsin kiinni, esineen vienti takaraivon taa ja siitä nosto ylös ja taas pään taakse alas. Tepsii varmasti.

Esittelin omia "allejani" kun joku puuskahti että "missä sulla muka allit on". Huomasin sitten vasta itsekin että kappas,  ovatkin hävinneet miltei kokonaan ja tullut lihasta tilalle! Joku jo kehuikin, että käsivarret ovat solakoituneet, mutta minä sivuutin asian ihan turhana kehuna ja kohteliaisuutena. Ilmeisimmin kuitenkin jotakin on tapahtunut ja ojentajan jumppausta jatketaan 10 kg:n levypainolla samoin kuin hauista. Mitä ilmeisimmin käsivarsissa löytyi joku ihan "uusikin" lihas, sillä huitominen Bokwassa tuntui olkavarsissa.


Istuin viikolla hierontatuolissa lukemassa lehtiä kun edessäni venyttelyalueella ähelsi joku nainen selällään iso jumppapallo nilkkojensa välissä. Välillä hän pyyteli anteeksi puhinaansa ja sanoi jumppapallon pitelemisen, jalkojen nostamisen suorana ylöspäin jumppapallon kanssa ja pallon liikuttamisen puolelta toiselle tuntuvan todella vatsalihaksissa.


Homma näytti tältä ja vaikutti erittäin raskaalta vatsalihasharjoitukselta, joten minäkin kiinnostuin, varsinkin kun hän sanoi, että oli todella hankalaa pitää se pallo jalkojen välissä ja että se todella tuntui lihaksissa. Myös etureisissä.

Minulle tuli heti mieleen, että tuota pitää kokeilla! Pyysin jättämään maton ja pallon siihen ja kun hieronta oli loppu, menin kokeilemaan.

No eipä ollut temppu eikä mikään, joten vatsalihakseni lienevät suhteellisen hyvässä kunnossa. Tai siis siellä ON lihasta sentään! Jokohan "lankku" onnistuisi?

"Lankku". Tässä kun heiluttaa lantiota ylös ja alas niin pitäisi kohta sixpäkki näkyä.
Tässä muuten penkkidippi, joka on myös allien karkoituksessa todella hyvä.  Tämä olisi aika hyvä tehdä vaikka porrastasanteella, siis alaportaalla, mutta toistaiseksi en ole rohkaistunut sinne mennä jumppaamaan. Muu asukaskunta varmaankin ihmettelisi kovin.

Ainoa "negatiivinen" puoli tästä kuntoilusta lienee se, että olo on niin pirtsakka, että en tarvitse näköjään kovin pitkiä yöunia. Aamuisin on virkeä jo kukonlaulun aikaan, vaikka illalla hiukan valvoisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!