keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Shoppailuvinkkejä

Viisas ostaa joululahjat ajoissa ja säästyy jouluruuhkilta ja tungoksilta. Suvussa ja ystäväpiirissä ei paljoa lahjoja vaihdella, mutta jotakin sentään pitää ostaa. Tässä randomisti muutama vinkki  - siis noin yleensäkin shoppaamiseen.


Tämä kombinaatio löytyy jonkun pukinkontista paketoituna. Boucheronin voidemaisia pikkuparfyymeja myy Directcosmetics hintaan £4.95. Tällä putiikilla on todella edulliset posti- ja pakkauskulut ja sieltä tekee usein todella hyviä löytöjä. HUOM: Royal Mail ei toimita mitään palavaa ulkomaille, eli käytännössä et voi tilata täältä kynsilakkoja eikä hajuvesiä, ellet tilaa niitä Britteihin vaikka hotelliisi.

Muotivaatteita ja hyviä merkkejä kohtuuhinnoin (yleensä koot aika pieniä, mutta todellisia löytöjä sieltä kyllä joskus tekee) löytyy täältä. Saitti vaatii jäsenyyden, jonka myöntäminen kestää ehkä päivän. Uudet tarjoukset putkahtavat sähköpostiisi päivittäin noin puolenpäivän hollilla. Tavaraa laidasta laitaan, merkkivaatteita myös miehille. Myös sisustustarvikkeita, urheiluvaatteita, kelloja, koruja ja matkoja.

Tässä toinen shoppailukerho, johon liittymällä saat päivän tarjoukset. Naisten, miesten ja lasten vaatteita, sisustustavaraa ja elektroniikkaa. Tänään näemmä mm. Guessin laukkuja alkaen 59 euroa.

Tehtaanmyymälöitä, outleteja, varastomyymälöitä ja suoramyymälöitä pitkin Suomea, myös nettikaupat, löytyvät täältä. Kosmetiikan outlet-myymälä täällä.

Näillä ehkä pääsee alkuun :D

4 kommenttia:

 1. Siis hetkinen - millä perusteella nuo vuittonit olisivat oikeasti aitoja? Ko. kuvat on kyllä lainattu LV:n omilta sivuilta, mutta eiväthän LV:n tuotteet mene koskaan aleen - nuo ovat parhaimmillaan 90% halvempia ja lisäksi myöskään koot tai kaikissa tuotteissa materiaalit eivät kohtaa aitojen kanssa (heitot pieniä, mutta silti) - lienee selvää, että ovat replikoita.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa varmaan osoittaa kysymys tuonen nettisivulle, minä en osaa vastata kun en ole asioinut siellä.

  Ns. luksusmerkkejä myydään kyllä edullisestikin esim. joissain USAn shopping malleissa tai esim. Lontoon lähellä sijaitsevassa Bicester Villagessa: http://www.bicestervillage.com

  Jotkut laukut saattavat olla hiukan "kevennettyjä malleja", mutta ovat silti aitoja. Kiinassa ne kai kaikki nykyään tehdään.

  Se on myös hyvä strategia kerätä rahat pois kaikilta asiakasryhmiltä. Monissa asioissa on kyse vain markkinoinnin keinoista. Esimerkiksi jos puhutaan ranskalaisista huippuviineistä, strategia on pullottaa niiitä vain tietty määrä, joten hinta kohoaa pilviin näillä tilojen ns. ykkösviineillä.

  Samaa viiniä, jos sitä riittää, pullotetaan sitten kakkkosviinien tms. labelin alle, joten syksyllä kun Ranskassa on viiniale ja varastoja tyhjennetään uuden sadon alta kaupoissa, kannattaa tiirata juurikin niitä merkkitalojen kakkosviinejä.

  VastaaPoista
 3. Tämä siis vain esimerkkinä. Markkinointi on kyllä yhtä kieroilua nykyään :)

  VastaaPoista
 4. Aavalle sen verran, sivusto on aika tuore, kukaan ei ole "ratennut" edes sitä, siis alle kk vanha. Todennäköisin operointi käydään Kiinasta käsin, voi olla "replican" myyntiä näin kauniisti sanottuna ;)
  -hiikka-

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!