lauantai 14. syyskuuta 2013

Silkkiä!

Kirjoittelin jo aiemmin silkki-innostuksestani täällä. Tuota Faroukin Biosilkiä käytän edelleen hiuksiini, sillä se ei lätistä raskastakaan tukkaa kuin esim. Moroccanoil. Tuota Biosilkiä pitää tuoda oikein kuormallinen seuraavan kerran kun menen Gdanskiin.

Nyt kun olen nukkunut viime aikoina silkki-puuvilla -aluslakanalla ja silkkityynynliinalla, ajattelin, että ihan hyvin voisin ostaa koko petisetin, joka on silkkiä. Nämä löytyivätkin edullisesti eräältä kiinalaiselta kauppiaalta; hinta oli vain 45USD + hiukan yli 8 euron tulli. Tullaus netissä oli muuten ihan yksinkertaista, mutta koodivalikoimissa ei ollut mitään vuodevaatteisiin viittaavaa, joten jouduin soittamaan tulliin ja oikea nimike oli siis vuodeliinavaatteet ja koodin sai sieltä saman tien. Luontaistuotteet, ravintolisät ja kosmetiikan saa muuten tullattua hirveän helposti, koska koodit olivat suoraan saatavilla ja sivuilta pääsi maksamaan heti usealla eri vaihtoehtoisella tavalla. Posti sitten toimittaa paketin ihan normaalisti perille kun homma on hoidettu.

Vahinko, etten vielä voinut kuvata näitä sängyssä ja petattuna, koska silkillä täytetty tuplapeittoni on tällä hetkellä pesulassa.

Lakanoissa on 20% puuvillaa ja 80% silkkiä.

Kun nyt silkistä tuli taas puhetta, niin Aubrey Organics valmistaa muuten hyvää vaihtoehtoa mineraalimeikeille. Olen käyttänyt tätä jo vuosia. Nuo jauhemaiset meikkipohjat siis sisältävät silkkiä ja tuoksuvat vienosti kanelille, mikä ei mielestäni ole ollenkaan paha haju. Erikoinen ehkä meikeille kuitenkin. Kyseessä on siis luomutuote, jota esim. iHerb myy kohtuuhintaan. Sarjassa on myös poskipunia ja kuten tuolta iHerbin arvioista näette, nämä ovat kaikki aika suosittuja.

Porcelain Beige on toiseksi vaalein sävy, joka mukautuu hyvin hiukan erisävyiseenkin ihoon.

Purkki vetelee viimeisiään, vaikka onkin riittoisaa tavaraa.

Minun ihoni on tällä hetkellä ruskettunut ja huomattavasti tummempi kuin tämän meikkipohjan sävy, mutta tässä näette, että "kalkitun näköistä" efektiä ei kuitenkaan tule. Puuteri on tässä levitetty hutaisten sormella, mutta kun sen tasoittaa, se näyttää vielä paremmalta.

Meikkipohja on periaatteessa aika ohut, mutta kyllä sitä kerrostamalla voi peittää jos on pienempiä alueita kasvoissa peitettävänä. Toinen vaihtoehto on tietty laittaa peiteaine ensin huolellisesti pohjalle ennen puuteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!