torstai 26. syyskuuta 2013

Rimmel Glam'eyes maskara & Skinfood Eggplant Eye Makeup Remover Bar

Kävin eilen ruokakaupassa ja päädyin ostamaan kaikenlaista muutakin kuin ruokaa. Rimmelin Glam'eyes -ripsiväri oli tarjouksessa muutamalla eurolla ja minähän ostin, koska Rimmel on ollut ainakin tähän saakka minun mielessäni erittäin hyvän hinta-laatuvasteen omaava kosmetiikkasarja. Eikä tämäkään ripsiväri pettänyt.

Mitä lupaa: "Ultra volume high definition mascara", lukee tuubissa. Eli siis hyvin eroteltua tuuheutta. Katsokaapas kuvia! Minulla ei tässä ole mitään ripsivärinpohjustinta eikä myöskään ripsentaivuttimia ole käytetty (no kun en koskaan muista koko vekotinta olemassa olevankaan....).

Kuvat on otettu hiukan huonossa valaistuksessa, ja iPhone vääristäöä hiukan värejä; en normaalisti näytä ihan noin keltatautiselta (ainakaan omasta mielestäni....).

Ehkä olisi hiukan voinut ripsiharjaa noille ripsille käyttää. Tulos oli kyllä muuten aika hyvä, joten olin ylettömän tyytyväinen ostokseeni. Ripsarin harja oli taipuisa, kumimainen, eikä se ollut kovinkaan muhkea, joten sillä sai helposti siistiä jälkeä. Paitsi  - niin, no, minä aina onnistun jotenkin sutimaan ripsiväriä niin, että sitä saa putsata vasemman silmän luomesta pois.

Nyt kun tämä tuli puheeksi... Periaatteessahan kannattaa antaa ripsarin kuivua kunnolla, jos sitä on joutunut paikkaan, jonne se ei kuulu. Sitten sen voi kaapaista kynnellä pois. Minä kuitenkin tuhrustan joskus aika kunnolla, joten sen poistamiseen siistiksi pitää olla järeämmät aseet, ellei sitten halua hangata niin, että koko luomi turpoaa ja punottaa koko loppupäivän.

Skinfoodin Eggplant Eye Makeup Remover -tikut ovat aika käytännöllisiä karanneen meikin siivoilussa tarkasti rajatulta alueelta. Esimerkiksi täältä saa niitä edullisesti. Pari puikkoa yksittäispakkauksissa mahtuu aina laukkuun kuin laukkuun.

Näiden puikkojen idea on siinä, että meikinpoistoaine on puikon varren sisässä, ja yhtä puikkoa voi käyttää kaksi kertaa. Ks. kuva.


Mitä tulee ripsiini, käytän edelleen LiLashia, mutta ei näistä ripsistä voi mitenkään väittää, että ne olisivat kummoisemmin kasvaneet, vai mitä sanotte?

2 kommenttia:

  1. Kiitos Rimmel-vinkistä. Minäkin katselin tänään ripsareita cittarissa, mutten lopulta ostanut mitään. Ehkä sitten tuota rimmeliä ensi kerralla. Olen vuosikaudet käyttänyt vain Sensaita ja Cliniqueta, mutta päätin nyt koittaa löytää jonkun edukkaamman ripsarivaihtoehdon. Tuntuu vaan, että kaikki lupaavat moninkertaista pidennystä ja tuuheutta, ja minä kun haluaisin vain vähän väriä... Etenkään ei tarvisi pidentää, koska ärsyttää se kun väri tarraa silmälaseihin.

    VastaaPoista
  2. Minä olen aikapäivät sitten vaihtanut edullisimpiin merkkeihin, sillä joskus niistä löytää jopa parempia. Tämä siis oli 5 euroa Tarjoustalossa. Vielä halvemmalla (3,90 e) sieltä sai saman merkin Volume Accelerator -ripsareita. Ostin senkin, mutta en ole vielä avannut.

    Hyviä edullisia ripsareita on myös Isadoralla (esim. Big Bold Mascara) ja Yves Rocherilla (yllättävästi!), esim. Mascara Extension ja Sexy Pulp.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!