lauantai 7. syyskuuta 2013

Sano ei "pandalookille"

Ostin taannoin Superdrugista silmänympärysvoiteen, joka on vegaaaninen ja vegetaarinen, ja osoittautuikin valoa heijastavien pigmenttiensä ansiosta myös olevan varsin oivallinen mustien silmänympärysrinkuloiden poistaja. Pigmetit toimivat myös fyysisenä aurinkosuojana. 

Tämä voide on yksi parhaista, joita olen kokeillut. Sen voi helposti sekoittaa Body Shopin myymään sarjaan, tai Bootsin vastaavaan, mutta ilmeisimmin (?) ei ole kuitenkaan ihan sama. Eikä ole kallis, hinta on alta £10.00.

Vitamin E Eyecream Radiance.

Yleensä suosin aika rasvaisia silmänympärysvoiteita, mutta tämä on suhteellisen kuiva, joten menee todella hyvin meikin alle. Rasvaisilla silmänympärysvoiteilla kun on tapana kerätä se meikkikin juonteisiin. Tämä ei sitä tee.

Voide on siis levitettävä huolella, ilman hankausta ja sopiva määrä, muuten se jää vähintäänkin silmän ulkonurkkiin valkoisena kasaumana. Laitan pohjustusvoiteen sitten kasvoille varoen silmänympärysihoa ja sitten taputtelen tällä rajan ja korostan tarvittaessa muitakin kohtia kasvoilla. Tuo CC-voide kuuluu ehdottomasti suosikkeihini ja takaa todella luonnollisen tuloksen.

En löytänyt millään paikkoja, josta voidetta saisi Suomesta tai edes tilaamalla, mutta teille, jotka käytte UK:ssa, kannattaa merkitä se ostoslistalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!