torstai 5. syyskuuta 2013

Reissusta palattu!

Kaikki loppuu aikanaan, joten niin minäkin palailin reissusta kotiin koirvet rakoilla ja kipeinä. Taisi tulla hiukan liikaan käveltyä. Rahaa ei matkalla mennyt juuri lainkaan, suurin kuluerä oli asunto. Ruoka oli hyvää ja sitä todellakin riitti! Annokset olivat siis tuollaista "tukkimiehenpannun" luokkaa.

Pinaatilla ja fetalla täytettyjä ohukaisia kevyeksi iltapalaksi.
Konditorioita oli joka kadunkulmassa, mutta niiden tutkimisen jätin seuraavaan kertaan. Aion nimittäin ihan ehdottomasti mennä piakkoin uudelleen. Sesongin ulkopuolella matkustaminen on sikälikin mielekkäämpää, sillä nyt ruumaan tsekattu matkalaukku maksoi 25 euroa per sivu, ja se on aika kova hinta, varsinkin jos aikoo shoppailla kosmetiikkaa sun muuta.

Ranta oli kiva.


Keski-Eurooppalaista tunnelmaa.

Kaupunki on rakennettu vanhaan tyyliin kokonaan uudelleen  toisen maailmansodan jälkeen.

Kissunkin kanssa ehdimme vielä pikaisesti nähdä.Ja suora lento oli vain 1 tunti ja 20 minuuttia, niin ettei tarvinnut kärvistellä kauaa ahtaassa lentokoneessa. Otin nyt Wizzairin klubijäsenyyden, jolla saa vielä lisäalennuksia lipuista. Edullisia ovat lentoliput, minäkin maksoin alta parikymppiä, mutta auton parkkimaksu Turun kentällä oli huikeat 27 euroa! Ehkä menen bussilla seuraavan kerran, varsinkin kun sinne ajava bussi menee tuosta ikkunan alta, eikä edes tarvitse vaihtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!