maanantai 10. kesäkuuta 2013

Se tuli taas - Livbox kesäkuu

Siinä se taas on, kesäkuun ylläriboxi. Tällä kertaa ihan tarpeellista kamaa alkaen aurinkovoiteesta ja täysikokoisesta after-sun -tuotteesta, jollaista en vielä omistanutkaan.

Clarinsin BB-voiteen väri osui nappiin ja tarvitsinkin huulia hoitavaa tuotetta, joten Instatnt Lip Perfectorkin löytää paikkansa käsilaukussani. Kynsilakkaa on ihan kiva kokeilla, vaikken olekaan vaaleanpunaisen värin ylin ystävä. Siis kaikki olivat oikein mieluisia boxintäytteitä Olayn päivävoidenäytettä myöten!

Boxin sisuksen väri oli vaihtunut kesäisesti oranssiseen silkkipaperiin ja keltaiseen nauhaan.

Boxin sisältö oli tällä kertaa hyvin mieluinen.


6 kommenttia:

  1. Minä sain täysin samanlaisen boksin :) Olisi ollut mukava kuulla pidempi arvostelu tuotteista. Pidin myös BB-voiteesta ja sen väristä, vaikka kaikki haukkuvat värin liian tummaksi tuolla Livboxin FB-sivulla :) Huulivoide oli myös mieleeni, vaikka inhoan huulikiiltojen tahmeutta jne.

    VastaaPoista
  2. Ihan tismalleen sama boxi taitaa olla, kuin minulla, tosin minun kynsilakkani oli jotain korallin ja persikan välimaastosta. Tosin jäin miettimään eikö näitä kynsilakkoja jo olisi ihan tarpeeksi tullut? Dependiltä olisi voinut olla vaikka poistoainekin... Ja taas Olay tuote, minä kun perhana olen jollain tapaa allerginen niille, niillä on joku kumma sekoitus tuotteissaan ja saan ärsytysreaktion niistä. En tosin valita, tämä versio oli parempi, kuin se minkä olen jo netissä nähnyt :)

    -nina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa tylsää, että sinulla on yliherkkyyttä Olayn tuotteisiin. Regenerist-sarjasta olen kuullut paljon hyvää, ja ne pikkutesterit, joita taannoin tuli Livboxin mukana, vaikuttivat ihan hyviltä.

      Poista
  3. Pidempää arviota pukkaa, kunhan ehdin kokeilla noita tuotteita, vastahan se boxi tuli!

    BB-voide on ihan hyvän värinen ruskettuneelle iholle, mutta voin kuvitella, että monille se on liian tumma. Minulle osui kerrankin nappiin. Huulivoiteen taidan käyttään paremminkin hoitotuotteena kuin kiiltona huulipunan päällä. Ainakin, ellei sen "pullistava" ominaisuus ole mikään ihmeellinen (miltä ainakin nyt vaikuttaisi). Tahmeaa se kyllä on.

    Ainoa, jota olen kunnolla kokeillut tänään, on Sebamedin after sun -voide, ja se tuntuu hyvältä, kuten miltei kaikki merkin tuotteet. Levittyy ja imeytyyy hyvin, iho tuntuu sileältä. Kynsilakkaa testailen varmaankin huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmh... minä kyllä luokittelisin tuon clarinsin sävyttäviin huulituotteisiin, ei ne pigmentit niin paljoa tehneet. Sebamedit ovat aina olleet hyviä, itsekin jopa käytin vuosia Sebamedin pesunestettä, kunnes totesin nyt riittää enkä kestä tämän hajua enään ;) Itse tykkäsin dependin lakasta, paitsi laitoin parille kynnelle liian paksun ensimmäisen kerroksen, eli eihän se kuivunut... tökin ne sitten tunteja jälkeenpäin vahingossa ruttuun. Mutta kun se oli neljäs lakka jo livboxissa... Ja oikeasti, vuosia olen kokeillut Olayn (ja jo Oil of Olayn tuotteita) toivon kovasti josko tämä jo sopisi ja ei... aina sama juttu, näppylöitä ja iho kutiaa kuin nokkosilla olisi sivellyt. Tämä Clarinsin BB, itsekin katsoin kauhulla sävyä ja mietin ei, ei, ei, mutta kun sen blendasi iholle näytti ihan pirun hyvältä, kerrankin nassu ja decoltee oli samassa sävyssä. Mieskin katsoi kaksi kertaa ja kysyi, mitä ihmeen tehohoitoa olet saanut, kun noin hyvältä näytät, eli ei edes vanhentanut vaikka oli himpun tummenpi, kuin naaman iho.

      -nina-

      Poista
  4. Niin, voihan sen sekoittaa vaaleampaan, tai vaikka kosteusvoiteeseen.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!