maanantai 15. helmikuuta 2016

New Yorkin muotiviikot ja meikkityylit

The Telegraphissa raportoitiin New Yorkin muotiviikkojen meikkaustyylistä. Sutaistu ja "huolimaton" meikkilook on "in", ja ripsetkin saavat olla klimpeissä.

Kuva: Telegraph
Viime viikonloppuna meikkitaiteilija Bobbi Brown kertoi haluavansa Jenny Packhamin vaatteita esittelevien mallien näyttävän siltä, kuin heidän meikkinsä olisi hutaistu huolimattomasti taksin takapenkillä. Tämä kuulostaa liiankin hyvältä ainakin minulle, joka ei meikkiinsä paljoa aikaa ja energiaa uhraa.

Tässä lookissa yhteenliimautuneet ja klimppiintyneet ripset ja variseva silmämeikki kuuluvat tyyliin ja ovat tahallaan tehdyt. Brown käytti oman sarjansa Eye Opener -ripsiväriä ja edelleen kehittelyn alla olevaa glitteriluomiväriä mallien kulmaluilla, antaen sen varista myös poskipäille. Oikeanlaisen lookin aikaansamiseksi ripsiä puristeltiin kasaan sormin.

Toisaalla meikkitaiteilija Pat McGrath meikkasi DVF:n (Diane von Furstenberg) malleja. Tällä kertaa mustalla luomivärillä ruskean sijaan. Hänen mukaansa tyyli on "hyvin yksinkertainen, pienellä viittauksella 70-lukuun." Mallien hiukset oli stailattu 70-luvun tyyliin (á la Shelley Duvall, Michelle Pfeiffer ja Farrah Fawcett). Diane itse halusi käyttövaatteilleen mahdollisimman luonnollisen näköisen meikin, jossa silmät olisivat keskiössä. Siispä käytettiin "tonneittain maskaraa, sotkuista rajausta ja hiukan ruskeata luomiväriä kaiken päälle".

Kuva: Getty Images.

Kuva: Fashiongonerogue.com
Meikissä käytettiin korostusta kulmaluilla ja poskipäillä, ja huulilla oli pelkkää huulivoidetta. McGrathin mielestä ruskean luomivärin käyttäminen mustan päällä tuottaa luonnollisemman ja pehmeämmän tuloksen (mietinpä tässä vaan, että kuinkahan onnistuisi minulta...).

Ohjeeksi hän antaa seuraavaa: Piirrä siveltimellä tummanruskea rajaus yläluomen yläosaan. Lisää häivytetty rajausväri ja rajaa alaluomen sisäpinta (ripsien sisäosa) beigellä. Sitten vaan ripsiväriä, ja paljon sitä!

Alla muutama kuva Telegraph Beauty:n sivuilta. New Yorkin muotiviikoilla nähtiin huuulilla myös "paljaiden sävyjen" lisäksi tummaa ruosteenpunaista ja purgundinpunaista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!