torstai 18. helmikuuta 2016

Viikon iHerb -alennustärpit

iHerbissä vaihtuvat tarjoukset niin tiuhaan, että on joskus hankala pysyä kärryillä. Nyt kuitenkin on aikaa seurailla niitäkin, kun vielä koipi paketissa joudun itseäni kotona läppärin välityksellä viihdyttelemään.

Tästä linkistä pääset tarjouksiin, ja tästä taas ilmaistuotteisiin, joita saat siis postikulujen hinnalla kaksi per tilaus. Kutakin voit ostaa vain yhden.

Ilmaistuotteissa on nyt edelleen se kahvipannu, josta edellisessä iHerb-postauksessa kerroin, ja lisäksi voi valita vaikka Dalfourin teepussisekoituksen tai hillittömän ison Xylitolhammastahnan yhdellä taalalla kipale.


20% alennuksella on mm. Frontierin mausteita ja yrttejä. Niille, jotka tekevät ahkerasti kotona vihersmoothieita, on tarjolla Amazing Grassin valikoima myös 20% alennuksella. Viherjauheita ja superfoodeja löytyy esimerkiksi kaakaon tai kahvin makuisena. Edullisesti on myös neljän tai seitsemän maun näytepusseja shakerin kanssa.


Out of African sheavoituotteet ovat myös -20%, eli todella edullisia. Ne ovat suhteellisen puhtaita tuotteita, osa hajustamattomia, eikä niissä pääsääntöisesti ole mitään turhia lisäaineita.Sarjasta löytyy niin afrikkalaista mustaa saippuaa, kuin vartalo-, käsi- ja huulivoiteita, suihkutuotteita unohtamatta.

Herkälle ja kuivalle ihollehan nuo ovat ihan omiaan.

Quality of Life Labsin valikoimista löytyy kaikenlaista myös -20%. Esimerkiksi tämä SR (sustained release, eli pitkävaikutteinen) kurkumiini.


Lisäksi urheilijoille on tarjolla Muscle Pharmin tuotteet, nekin -20%.

4 kommenttia:

  1. TUolla ois kyllä kaikkia jännää ja mielenkiintoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilaan aika paljon tuolta. Teetä ja sunsemmoista. Joskus kosmetiikkaakin. Edellisessä iHerb-postauksen kommentissa muistaakseni laskin eräälle kysyjälle tilausrajatkin, ettei paketti joudu tulliin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!