tiistai 2. helmikuuta 2016

Anew Clinical Infinitive Lift Dual

Avonilta tuli tilattua hiukan muutakin kuin huulipunaa. Anew Clinical Infinitive Lift - silmänympärysvoide on ollut pitkään mielessäni, ja nyt sen päätin sitten ostaa.
Joskus aikoinaan, kun aloin käyttää silmänympärysvoiteita, en oikein tiennyt, mihin kohtaan sitä pitäisi laittaa, ja että pitäisikö sitä laittaa myös yläluomelle. Kosmetologit näyttävät laittavan sitä ainakin minulle tuohon silmäluun kohtaan silmien alle, ei sen ylemmäksi. Itse laitan sitä aina alaluomen vakoon saakka. Kumpi sitten on oikea tapa, en osaa sanoa, mutta se ei ainakaan aiheuta mitään turvotusta tai silmäpusseja, niin olen jatkanut samaa tapaa. Laitan voidetta tietty myös herkästi rypistyville silmäkulmille.


Avonilla homma on osittain ratkaistu laittamalla samaan purkkiin geeli yläluomelle ja voide alaluomelle. Kuulostaa järkevältä.

Oikeastaan tämä duo on parempi kuin odotin. Nyt olen käyttänyt sitä jo muutaman viikon ja hyvältä tuntuu. Kosteutta nämä silmänympärykset ovat todellakin talvikeleillä vaatineet.

Makeupalley, jonka sivustoa aina konsultoin ostosten yhteydessä, antaa voiteelle vain 3/6 -arvosanan, mitä ihmettelen. Ihmettelen myös, että sivustolla listataan tuote hintavaksi ($$$), vaikka alle se ei mikään huippukallis ole, minun mielestäni. Listahinta on 21 euroa, mutta tarjouksessa saattaa sen saada puolella tuosta hinnasta. USAssa se taitaa maksaa kymmenen taalan huitteilla puteli. Muistaakseni en itse siitä kahtakymmentäyhtä euroa maksanut.

Mitään ihmeitä ei tietty mikään voide tee, mutta voin sanoa, että tässä on päivittäiskäyttöön ihan kelpo voide ja geeli. Ostan varmaan toisenkin purkin tämän loputtua.

Esitteessä siitä sanotaan seuraavaa:

Kohottava silmänympärysalueen kaksoishoito, joka nuorentaa silmänympärysihon ulkonäköä.

• kiinteyttää silmänympärysalueen ihoa näkyvästi
• vähentää juonteiden ja tummien silmänalusten näkymistä
• palauttaa iholle nuorekkaan ulkonäön

Näin se toimii:
Yläluomen ja kulmaluun geeli auttaa vahvistamaan elastiinin tuotantoa ja kiinteyttämään ihoa näkyvästi. Silmänalusvoide vähentää juonteiden ja tummien silmänalusten näkymistä palauttaen iholle sen nuorekkuutta. Kevyt ja tahmaamaton koostumus imeytyy nopeasti kokonaan. Hypoallergeeninen. Dermatologisesti, kliinisesti ja allergiatestattu. Oftalmologisesti testattu. Soveltuu herkälle iholle.

Käyttö:
Levitä kahdesti geeliä yläluomelle, kulmaluulle ja kulmien yläpuolelle. Levitä voidetta silmänalusalueelle, poskipäiden yläosaan ja silmäkulmiin. Käytä kahdesti päivässä.

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!