maanantai 1. helmikuuta 2016

Arvonnan voittaja, ja Barry M Limited Edition -paletin esittely

Arvonta on nyt suoritettu, ja esittelenpä hiukan tätä palettia ennen voittajan paljastamista. Kyse on siis Barry M:n kausipaletista, joka Bootsin myymälöissä Lontoossa oli harmikseni myyty ihan loppuun, mutta onnistuin silti saamaan käsiini sen, tai oikeastaan kaksi sellaista.


Se, mikä tekee tämän paletin erikoiseksi, on loistavien värien lisäksi tuo suurin nappi oikealla. Se on ns. topcoat, jolla väreistä saa tehtyä entistäkin hehkuvampia luomilla. Topcoat on aika rasvaisen tuntuista, joten suosittelen luomien pohjustamista kunnolla ja ehkä puuterointiakin ennen värin levittämistä


Tässä näette värit levitettyinä ranteeni sisäpuolelle, kuva ei tosin tee niille täysin oikeutta, sillä sävyistä todella kaikki muut, paitsi tuo vihreän ja sinisen keskellä  oleva hopea, ovat aikalailla runsaspigmenttisiä. Kuva on otettu keinovalossa ja huomatkaa myös, etttä swatchien alaosat on päällystetty topcoatilla.

Ja sitten arvonnan voitto! *rumpujen pärinää*Paletin onnellinen voittaja on msemses, onnittelut ja laitahan osoitetietosi tulemaan osoitteella: dzinni@europemail.com !

Ja te muut, älkää surko, tulossa on vielä lähitulevaisuudessa sellaista arvottavaa, jota olen kehunut tässä blogissa lähimenneisyydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!