tiistai 9. helmikuuta 2016

Khadi

The Natural Goods Company möi Khadin tuotteita alennuksella, joten päätin kokeilla kahta Ayurvedistä ihoöljyä, vaikka minun mielestäni kaikenlaiset öljytuotteet alkavat olla jo so last season. Kummasti ne tosin kuivalle iholle tekevät hyvää.


Päädyin ostamaan Pink Lotus -kasvoöljyn ja Viola-vartaloöljyn. Olen käyttänyt aiemmin sekaiholleni sopivaa Clarinsin Lootusöljyä kuuriluonteisesti talvisin, joten arvelin tämän olevan hiukan edullisempi vaihtoehto.

Isot pullot, edullinen hinta  - olin tyytyväinen, kun hain paketin ja kävin suoraan kotona öljyjen kimppuun. Valitettavasti Viola-pullo oli vuotanut pahasti jo pakettiin ja kun temmoin kutistemuovin auki, sieltä suorastaan virtasi öljyä sotkien joka paikan.

Tämän kuvan ottamisen jälkeen selvisi, että pinkki pullokin vuoti hieman, eli ei näistä ole reissunaisen matkakassiin.

Kun yritin selvittää syytä, tarttui Viola-pullon suutin korkin sisällä olevaan renkaaseen, jonka piti pitää korkki kiinni suuttimen yllä. Kaivoin suuttimen korkin sisältä terävällä coctailhaarukalla, mutta suutinpa ei suostukaan istumaan kunnolla pullon suulle. Ei, vaikka kuinka säätäisi.

Lupasivat toimittaneesta firmasta lähettää uuden pullon. Sinänsä hyvä, mutta ylimääräistä vaivaa hypätä hakemassa paketteja, sillä koiven ollessa edelleen kipsipaketissa, on liikkuminen todella rajoitettua ja olen muiden ihmisten avun varassa.

Itse öljyt ovat todella tuoksuvia, joten jos olet tuoksuille herkkä, nämä eivät ole sinun tuotteitasi. Minä taas pidän kummankin tuoksusta, ja öljyinä ne toimivat  - niin, ihan kuten pitääkin, pitävät ihon pehmeänä ja estävät kuivumista.


Tämän Pink Lotus öljyn käytön aikana leukaan on tullut yksi pieni näppylä, mutta sen voi kai panna ihonhoitorutiinin muutoksen piikkiin. Iho on ollut ihan OK sen jälkeen.


Orvokkiöljyä on pläträtty nyt niin suuressa määrässä (tuon vuotavan pullonkin takia), että voin kertoa senkin toimivan hyvin.

Kuten sanottu, molemmissa öljyissä on erittäin vahva tuoksu, joka kuitenkin häipyy aika nopeasti. Arvio molemmista jää plussan puolelle, mutta mitään ekstaattisia kicksejä en kummastakaan voi sanoa saaneeni (paitsi alkutuoksusta). Toimivia tuotteita kuitenkin kumpikin omassa kategoriassaan.

3 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!