lauantai 27. helmikuuta 2016

Täydellinen nudepaletti alle kympillä!

Nyt etenkin turkulaiset, ja muut alueella asuvat lukijat, huomio! Olin tänään kirpparikierroksella kävelysauvojeni kanssa (siis vain Manhattanin kirppiksellä), ja sielläpä oli myytävänä W7:n luomiväripaletteja alle kympillä kipale. Siis myös nuo isommat.

Olivat kyllä aika piilossa, mutta paletteja siis oli kolmea eri sorttia. Kuvat eivät ole kovin hyviä, mutta niistä saa jonkin käsityksen siitä, miten piilossa nuo pinot olivat. Hyväpigmenttisiä peruspaletteja peltilaatikossa.


Sorruin tietty ostamaan sen pienimmän, joka oli täynnä mattaisia nudesävyjä. Toisaalta siinä on hiukan samantapaisia sävyjä kuin aiemmin esittelemässänä Bobbi Brownin nudepaletissa, sillä erotuksella, että nämä W7:n ovat täysin mattoja ja neutraaleja.

Paletin kuoreen jäi liimatahra hintalapusta, mutta se varmaan kuluu pois alta aikayksikön :)

Niin, sain toki rahaa kulumaan ihan muutenkin, se ei ole minulle mikään ongelma, valitettavasti.... En viitsi nyt ihan kaikkea luetella, mutta nämä ilahduttivat:

Kaksi emalista mukia, joihin sopiva teepannu minulla on kotona.

Lukulaseja, joita katoilee nopeampaan tahtiin kuin niitä ostan! Veikkaan, että jokaisessa alueen tavaratalonssa, jossa on kosmetiikkaosasto, on ainakin yhdet lasini, jotka sinne ovat tiskille unohtuneet :D Nykyisiä Versacejani en edes ota mukaan, kun ostoksille lähden, nämä halvat lasitsaavat kelvata siihen hommaan.

3 kommenttia:

 1. Nyt kun katsoin ostamaani muovikassia, se on Minihinnan, eli ilmeisestikin tämä kauppa toimii kirpparin yhteydessä. Olen muuten ennenkin huomannut, että sieltä voi tehdä kosmetiikkalöytöjä. Jos siis älyää könytä kaikki "piilot". Kirppiksenä paikka ei ole mikään kovin edullinen, ja se on aina täynnnä porukkaa itänaapurista - kuten tänäänkin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat mukit ja nätti paletti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi ihanat! Nyt en muista ihan tarkkaan, mistä sen teepannun ostin, mutta sattoi olla Prahasta. Tai sitten ei.

   Nyt hihhuloin noita laseja, mulla on niin kummallisen väriset silmät, että pokien värityskin muuttaa niitten sävyä! Kummallista.

   Mites siellä lapsukaisen kanssa?

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!