sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Sunnuntaita...ja alekoodeja

Olen räpeltänyt tänään läppärin ja iPhonen kanssa yrittäen asentaa niihin DNA-TV:tä, mutta jostakin syystä se ei ollutkaan niin yksinkertaista. Luovutin tälle päivälle. Samassa hötäkässä sain vahingossa deletoitua eilisen postauksen, mutta ei kai siinä oikeastaan mitään asiaa ollutkaan, joten vahinko ei ole mittava :)

Eilen tuli tosiaan oltua pitkästä aikaa ulkona, englantilaisessa kahvilassa. Paikan stressaantunut isäntä, joka on ystäväni, kävi vaihtamassa sanasen kanssamme. Syy stressiin oli se, että paikka oli kantenaan täynnä porukkaa ja osa henkilökunnasta sairaana flunssassa. Ounou. Yrittäjän elämää...Paikka on muuten koiraystävällinen, eli asiakkaat voivat tulla (hyvinkäyttäytyvän) haukkunsa kanssa juomaan vaikkapa perienglantilaista iltapäiväteetä herkkuineen.


Ystävättäreni toimi "personal shopperinani", ja toi minulla mm. tämän mekon, joka sopi kuin valettu. Seppälässä oli eilen kaikki normaalihintaiset vaatteet -40% ja niinpä tämäkin tukevasta ja laadukkaanoloisesta materiaalista valmistettu mekko oli vain parinkympin huitteilla.

Aika hauska, raitakuosi ei ole suuurimpia suosikkejani, mutta tässä oli sitäjotakin; sivusaumaan upotetut taskut ja kyljet raitaa pystysuunnassa. A-mallinen ja 3/4-hihat.

*****
Muuten, kaiketi olette liittyneet tähän? Ostan itse niin paljon verkkokaupoista, että siellä on tämän tästä ihan kiva summa, jonka voi siirtää suoraan omalle tilille. Nyt siellä on alekoodeja esim. Feelunique.com'lle. Ks. allaoleva kuva.


Ylipäätäänkin, jos jotakin ostaa netistä, kannattaa sinne kirjautua hyvityssivujen kautta, sillä kauppavalikoima on todella iso, aina hotellinvaraussivustoilta lähtien.


Eipä mulla muuta tänään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!