perjantai 12. helmikuuta 2016

Tärppejä Bootsin verkko-ostoksiin

Nyt kun Bootsilta voi tilata Suomeenkin tavaraa (tai on siis voinut jo pitkään), täytyy laittaa muutama tärppi tännekin. Boots toimittaa Suomeen UPSin välityksellä hintaan 9,90 puntaa per lähetys. Ellet ole kotona päivystämässä loodan saapumista, kannattaa se ehkä tilata työpaikan osoitteeseen.

Kuriiri tosin yrittää toimitusta kolme kertaa, ja ensimmäisen epäonnistuessa löydät postiluukusta tulleen lapun, jossa on yhteystiedot ja voit yrittää sopia toisen toimituksen niin, että olet paikalla. Merkitse tilaukseen esimerkiksi ovikoodi, jos sinulla sellainen on.

Bootsin omaan bonusohjelmaan kannattaa liittyä, sillä pisteitä kertyy äkkiä, ja ne voi käyttää ostoksiin niin liikkeissä kuin verkossa.


Ensinnäkin kuivaihoisille esittelen E45-sarjan, jonka tuotteista esimerkiksi tämä lotion maksaa 7,35 puntaa per 500 ml. Hyvä perusvoide, joka peittoaa monet muut ihan kevyesti.

Astral- yleisvoide on myös kehuttua ja hyvää, sen allekirjoitan, kuivaihoisten kannattaa kokeilla. 500 ml purkki maksaa 7,99 puntaa.

Lee Starffordin Poker Straight Dehumidifier taas on hyvä hiuksille, jotka imevät esim. ilmasta kosteutta ja pörrööntyvät sen takia. 200 lm 6,49 puntaa.

Freederm 25 kpl ihohuokoset puhdistavaa pyyhettä saapi hinnalla 4,20 puntaa.

Tästä innostuin itse viimeksi Bootsilla käydessäni: hitaasti vapautuvaa C-vitamiinia ja sinkkiä tabletteina. C-vitamiinihan häipyy elimistöstä aika nopeasti, ja siksi annos pitäisi jakaa pienempiin, joita otetaan pitkin päivää. SR, eli sustained release on tabletti, joka imeytyy "pitkin päivää", eli ei yhdellä kerralla. Suomessa en ole nähnyt tällaista  C-vitamiinivalmistetta myynnissä, joten ostin tätä. 

Sinkkihän tekee hyvää iholle ja tuo kombo aloitettuna heti flunssan ensioireisiin, lyhentää taudin kestoa. Suosittelen! 90 tbl 4,99 puntaa.

Iso pullo Bootsin omaa, hajustamatonta ja lujaa pitoa lupaavaa hiuslakkaa, 450 ml 1,99 puntaa. Huom. Royal Mail ei kuljeta mitään palavaa, eli hajuvedet, kynsilakat ja hiuslakat saa UK:sta ainoastaan kuriirin välityksellä.

Bootsin oma E-vitamiinivoide, 50 ml 2,59 puntaa.

This Works -misellivesi 5-in-1 on ruusuvesipohjainen ja hyvin toimiva. 21 puntaa per 200 ml.

Sitten kaukoidän kehuttu ihme, Dr. Jart+ BB-voide, takuulla tarpeeksi vaalea suomalaiselle iholle. 50 ml 21 puntaa.

This Works -primer! Toimiva, ja hinnaltaan 30 puntaa per 40 ml, riittoisaa.

Tässä nyt jotakin kokeiltuja poimintoja. Tsekkaa myös Origins, Simply (paljon sellaista, mitä Sokoksilta ei saa), Bootsin omat, W7 ja yli kaiken Bootsin ja Kew Gardensin (Royal Botanical Gardens) yhteistyönä syntynyt Botanics  . Aveenoakin löytyy, mutta se kannattaa tilata iHerbiltä. Tästä linkistä pääset brändilistaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!