tiistai 16. helmikuuta 2016

Pieni silmänrajauskynäkatsaus

Viimeaikaisiin hankintoihin on kuulunut jonkinlainen joukko silmänrajauskyniä. Tässä hiukan lisää niistä. Ne kaikki ovat aika edullisia hintatasoltaan, joten siinä mielessä niitä on hyvä verrata myös laadullisesti (=pysyvyys).Ensimmäinen vasemmalta on UMA-merkkinen (UMA Cosmetics) ja tummansininen. Näen siinä ehkä hyvin hentoa kiiltoa, muuten se on varsin neutraali musteensininen. Kynä on aika kulunut, joten en näe tarkkaa sävyn numeroa tms. Kynä on peräisin kosmetik4lessiltä, ja on luultavasti tämä. Tarjolla on muitakin upeita värejä ja ihan pilkkahintaan!

Toinen vasemmalta on yksi suosikeistani, Holika Holikan Jewel Light Waterproof Eyeliner. Kaunis sävy no 14 on petrolinsininen, ja aika matta.

Kolmas vasemmalta on Avonin Glimmerstick Diamonds, sävy Twilight Sparkle. Siinä on hienosti kiillehiukkasia, mutta sävy ei hopeahtavana käy liikaa silmille.

Neljäs vasemmalta on Avonilta samaa sarjaa kuin edellinenkin, sävy on Emerald Glow, jonka tietty arvelin olevan vihreä, mutta tässä se näyttääkin lähinnä tummansiniseltä, jossa on aavistus vihreää. Hyvä väri kimalteineen, joka tapauksessa!

Viides vasemmalta kuuluu taas suosikkien joukkoon, eli se on Avonin Glitterstick myös, sävy on Sugar Plum, ihana, kimalteinen violetti.

Toiseksiviimeinen on toiseen otteeseen tuo Avonin Twilight Sparkle. Se tuli vahingossa kahteen otteeseen.

Ihan viimeisenä oikealla on sitten myöskin eräs suosikki, eli Etude Housen Play 101-kynän sävy 36.Entäs sitten pysyvyys? Kaikki nuo pysyvät vähän hitsin hyvin paikallaan. Tässä allaolevassa kuvassa ihoa on hangattu kuivalla paperinenäliinalla, eikä mikään noista ole kulunut kovassakaan hankauksessa täysin pois. Iho sensijaan ei tykännyt kovinkaan tuosta hankaamisesta.


Lopullisesti nuo swatchit sai kyllä pois varsin helposti tällä Pevonia Botanican öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella, joka on herkälle iholle tarkoitettu ja sisältää lehtisalaattia, kurkkua, etelänarnikkia, malvaa ja maitohappoa. Suosittelen herkkäsilmäisille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!