tiistai 9. helmikuuta 2016

Tänään on turkoosi-vihreä päivä

Ihan vaan pikainen kuvapostaus, lakkasin kynteni viime viikolla Livboxista tulleella Sally Hansenin turkoosilla lakalla, ja kun se mielestäni tarvitsi hiukan elävöitystä, laitoin siihen viime kuussa arvontavoittona saamastani Isadoran paketissa olleesta hopeisesta kynsilakasta hammastikulla epämääräisiä kuvioita.Olen kyllä aika noviisi tässä koristeluasiassa, mutta pitää harjoitella....

Hankin tässä taannoin Holika Holikan Jewel Light Waterproof Eyeliner -kynän, sävy on tuo ihana vihreä tuolla vasemmalla. Tältä se näyttää silmissä Christian Bretonin hopeanhohtoisen beigen luomivärin kanssa. Muuten nuo rajauskynät ovat upean värisiä, pysyvät suhteellisen hyvin eivätkä maksa paljoa.
Ripsiin on laitettu Maybellinen Lash Sensational Lash Multiplying -maskaraa, joka nyt ei minusta ollut kovinkaan kummoinen esitys. Kuvassa sitä on monta kerrosta.

Mutta: Luomiväri ei ollut paennut luomivakoon koko päivänä! Kiitos uuden luomivärin pohjustajan, joka on Wet'n'Wildin Fergie Centerstage-sarjaa. Eikä maksanut kuin muutaman punnan.


Primeri ei paljoakaan peitä, mutta tasoittaa ihoa huomattavasti, kuten tästä alemmasta kuvasta huomaa.


Hyvä ostos, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!