tiistai 23. elokuuta 2022

2 x vegaaninen ripsiväri

Markkinoille on tullut viimeaikoina orgaanisen kosmetiikan lisäksi myös vegaanista kosmetiikkaa, mikä ei ole välttämättä yksi yhteen luonnonkosmetiikan kanssa. Tutkaillaanpa kahta vegaanista ripsiväriä tällä kertaa. Idun Mineralsin tuotteet ovat muuten kaikki vedenkestävää ripsiväriä lukuunottamatta vegaanisia.Kyseessä oleva merkki on Idun Minerals, ja testissä ovat (ylhäältä alaspäin) Mascara Silfr ruskeana ja Mascara Magna mustana.

Silfr lupaa pidentää, erotella ja hoitaa ripsiä ja Magna taas lupaa volyymiä, erottelevuutta ja hoitavuutta. Katsotaanpa, mitä ne tekivät ripsille. Kuvat alla taas samassa järjestyksessä kuin yllä. Kuvissa ripsiä ei ole taivutettu mitenkään, ja allekirjoittaneella on valitettavan suorat ripset, mikä huomautuksena todettakoon.Tässä ylempänä siis Idun Mineralsin Silfr ruskeana. Ei nyt mikään kovin päräyttävä, mutta toiminee arkiripsarina, tosin pientä varisemista on nähtävissä. [ai kamala, millaisia nämä todella läheltä otetut kuvat aina ovat ilman mitään suodatinta!]
Magna tekee selvästi näyttävämmät ripset, mutta tarvitsisi todellakin ripsiharjaa. Variseminen ja yläluomen tuhraaminen ovat valitettavasti tosiasioita, mutta ne, joilla ei ole näin roikkuvia yläluomia, varmaankin ovat toista mieltä asiasta. Ihan kelpo ripsiväri, jos jaksaa harjata ripset erilleen.

Käyttääkö joku teistä ainoastaan vegaanista kosmetiikkaa?

4 kommenttia:

 1. Magnan tuoma lopputulos olisi varmasti mulle itselleni mieluisa! Toi harjakin näyttää juuri sellaiselta, mistä pidän. Idun Mineralsin meikkejä oon jonkin verran käyttänyt, mutta ripsivärejä en oo heiltä testannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Magna ei ollut mitenkään huono. Mietin postauksen jälkeen, että lievä variseminen ja paakkuuntuminen varmaan oikeastaan johtui siitä, että se oli avaamisen jälkeen niin pitkään käyttämättä ja ehkä kuivui hiukan.

   Poista
 2. Idun mineralsin ripsari joka lähtee lämpimällä vedellä on ihan hyvä. Ei sillä kovin näyttävää tulosta tule mutta pysyy hyvin ainakin mulla vaikka olen varsinainen rasvaluomi. Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taisi sitten olla just se Idunin ainoa ei-vegaaninen tuote. No hyvä kun pysyy, mun pitäisi myös siirtyä noihin lämpimällä vedellä poistettaviin, kun aina saa poistella tuhruja luomistaan.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!