maanantai 29. elokuuta 2022

2 x käytännöllinen meikkipaletti

Meikkipaletit ovat hiukan isoja raahata matkoilla mukana, mutta toisaalta ainakin nämä kaksi tässä postauksessa tarkasteltavaa ovat todella monikäyttöisiä ja sitten taas (litteinä) säästävät tilaa muutamalta muulta kosmetiikkatuotteelta laukussa. 

Näitten kanssa pärjää periaatteessa yhdellä siveltimellä, jos on sen välipuhdistamiseen esim. meikinpuhdistuspyyhkeitä mukana. Tosin voihan se siveltimen pestä kylppärin lavuaarissakin saippualla, mutta sitten sen kuivuminen kestää kauemmin kuin pelkällä meikinpuhdistusliinalla pyyhkimällä.

Tarkasteltavat paletit ovat Morphen poskipunapaletti ja MACin kasvojenmuotoilupaletti.


Morphen paletti on suhteellisen isokokoinen, mutta aika ohut. Sävyjä siinä on kahdeksan, vaihdellen persikansävyisestä tummempaan, miltei violettiin vivahtavaan luumunpunaiseen. Osa sävyistä on kevyen kimaltavia ja ne sopivat myös korostussävyiksi.

Tässä kuvassa sävyt ovat hiukan (mutta vain hiukan) realistisempia kuin tuossa alemmassa. En saanut säädettyä värejä ihan kohdalleen.


Värit ovat aika pigmenttisiä ja plussaa siitä, että ne eivät kuitenkaan kamalasti pölise. Miinus sitten taas puuttuvasta peilistä, mikä tietty vaikuttaa paletin ohuuteen. Morphen paletteja myy ainakin Kicks, ehkä niitä saa muualtakin tilattua Suomeen. EDIT: Morphella on muitakin poskipunapaletteja eri sävymaailmalla.

Toinen kätevä paletti on MACin kasvojenmuotoilupaletti, jossa on niin varjostus- kuin korostussävyjä.Sävyjä on kuusi, ja ne ovat kaikki mattaisia ja pigmenttiä riittää. Tämän paletin värit pölisevät jonkin verran, ja ainakin enemmän kuin nuo Morphen paletin sävyt. Sävyvalikoima on todella hyvä, ja ne sopivat jokaisen iholle, myös ihan vaaleimmalle.

Plussaa isosta peilistä, mikä tietty tekee paletin hiukan paksummaksi, mutta koko on tietty pienempi kuin tuolla Morphen paletilla. Jo siitäkin syystä, että pannuja on vähemmän.

Kaunista jälkeä näillä kummallakin kuitenkin saa, eikä kumpikaan maksa ihan maltaita.

2 kommenttia:

  1. Tuo MAC paletti on ollut pitkään ostoslistalla, jos jossain vaiheessa saisi hommattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä harkita! Siis positiivisessa mielessä. Hyvin kätevä, ja uskon, että se sopii muillekin ihonsävyille kuin mun talvenkalpealle naamalleni :D

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!