lauantai 20. elokuuta 2022

Marni

Marni ei ilmeisesti ole Suomessa kovinkaan tunnettu italialainen muotitalo. Se on perustettu vuonna 1994 Milanossa, ja valikoimiin kuuluu niin muotivaatteita, jalkineita, koruja kuin kodintarvikkeita.

Omistan Marnin rannekorun ja korvakorut, ja kytistelen niihin sopivaa kaulakorua, mutta vielä en ole sellaista löytänyt. Nämä omistamanikaan eivät ole samaa sarjaa, mutta sopivat kuitenkin mielestäni yhteen.

Korut ovat mustaa nappanahkaa ja niissä on kristalleja. Niissä on hiukan "rouhea" ulkonäkö josta pidän. Nahka tuo samalla hiukan modernia leimaa.


Kivet eivät ihan ole edes samansävyisiä keskenään, mutta ei se haittaa. Rannekoru myös näyttää yksinkertaisemmalta kuin nuo koristeellisemmat korvakorut. Näköjään sopivat yhteen tuon Oura-aktiivisuussormuksenkin kanssa 😎.

Yleisvaikutelma on kuitenkin kaunis. Kunpa nyt vaan löytäisin noiden seuraksi sen kaulakorun.

Pidätkö sinä nahkaisista koruista vai ovatko ne ihan nounou?

2 kommenttia:

 1. Mulla ei taida olla yhtään nahkaista korua. Tykkään aika siroista ja perinteisistä enkä ole isojen korvisten ystävä. Mulla on paljon Guessin koruja, Kalevalaa ja sekalaisia, paljon perintökalleuksia. Tykkään jos koruissa on kimaltavia kiviä ja käytän myös lävistyskoruja. Tykkään kuitenkin tuosta rannekorusta, just semmoinen rouhea josta voisin tykätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Guessilla on korujakin? Mennyt ohi silmien tämä.
   Kimaltelevat kivet ovat kyllä nättejä. Mm. nämä korut ovat mielestäni kivoja, eikä tässä ole edes koko kokoelmani: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2019/04/coeur-de-lion.html

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!