keskiviikko 17. elokuuta 2022

Clinique Beyond Perfecting foundation + concealer

Olen peitevoiteitten suurkuluttaja. Ellen laita meikkivoidetta, pitää vähintäänkin punoittavat nenänpielet peitellä jollakin (minulla on siis krooninen nuha, jolle ei ole syytä löytynyt ja niistelen jatkuvasti).

Monitoimituotteista pitävälle tämä meikkivoide + peitevoide oli tietystikin ihan must kokeilla. Sävyksi valikoitui 02 Alabaster jo siitäkin syytä, ettei kyseisessä nettikaupassa yksinkertaisesti ollut vaaleampaa sävyä. Voidetta suositellaan kuivalle sekä rasvaisella sekaiholle ja rasvaiselle iholle. 


Voide oli pakattu painavaan lasipulloon. Kyllähän nämä lasipullot tekevät hiukan luksusmaisen vaikutelman, mutta odotan kauhulla, koska joku tällainen lipeää käsistä ja rikkoo kylpyhuoneen tai vessan laattoja. Pullo on aika iso, 30 ml.


Pullosta löytyi vaahtomuovipäällä varustettu levitin, eli "doe foot" (peuranjalka). Tällaisia näkee kyllä peiteaineputkiloissa, mutta tämä on aika iso pullo, joten en oikein tiedä, mitä odotin. En kyllä ainakaan tällaista. Ehkä pumppua?


Ei se nyt sitten niin tummaa ollutkaan, kun ensin arvelin. Siis olosuhteiden pakosta talvenkalpealle iholleni.


Kuivuessaan/imeytyessään se ei oksidoitunut, vaan itse asiassa tuntui tulevan vaaleammaksi. Aika hassu juttu, kun nämä yleensä tummuvat.

Peittäähän se kyllä aika hyvin jo ohuella kerroksella. Päivän mittaan se minun herkästi rasvoittuvalla ihollani ilman pohjustajaa kyllä hiukan alkoi kiillellä ja pakeni juonteisiin, mutta sama vika on kaikilla meikkivoiteilla ja peitevoiteilla, joita olen kokeillut, eli se ei ollut mikään uusi asia. 24 tunnin pito siitä kyllä luvataan, ja ehkä se joillain toimiikin, vaan ei minun öljyyntyvällä ihollani niinkään. Tosin olen hiukan nuukaileva kiinnityspuuterin käytössä yksinkertaisesti siitä syystä, että kakkupuuteri on paremmin käsien ulottuvilla eikä pölise niin paljoa.

Toisaalta ei se niin pahasti juonteisiin karkaa, ja kuka nyt naamaani 10-20 cm:n päästä tai lähempää tuijottaisikaan, paitsi tämä kanssani asustava herra 😊.

Tuote on itse ostettu, mutta en malta olla laittamatta mainoslinkkiä (kliks), koska nyt ainakin vaaleimmat sävyt ovat alennuksessa, eli vain noin 25 euroa Cliniquen omilla suomalaisilla sivuilla. Muutenhan hinta on noin neljänkympin hujakoilla.

Ovatko peitevoiteet sinun meikkisi kulmakivi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!